PEVAČICA PROŽIVLJAVA PAKAO, PORODICA NE PLANIRA DA JE PUSTI NA MIRU! Čak joj je i MAJKA PONIŠTILA BRAK!
Foto: Profimedia

TUGA!

PEVAČICA PROŽIVLJAVA PAKAO, PORODICA NE PLANIRA DA JE PUSTI NA MIRU! Čak joj je i MAJKA PONIŠTILA BRAK!

- Majka se mešala u život svoje ćerke. Došla je u Las Vegas, izbacila Džejsona i dala mu avionsku kartu ka kući - rekao je Goldberg

Objavljeno:

Lin Spirs, majka Britni Spirs, prisilila je pevačicu da poništi svoj brak s prvim suprugom Džejsonom Aleksanderom, potvrdio je advokat Mark Goldberg.

Naime, Mark je za "Daily Mail" ispričao kako par nije želeo da se brak poništi, ali su ih na to naterali Lin i Britin menadžerski tim.

- Majka se mešala u život svoje ćerke. Došla je u Las Vegas, izbacila Džejsona i dala mu avionsku kartu ka kući - rekao je Goldberg za "Daily Mail".

Par se venčao u januaru 2004. godine u kapeli u Las Vegasu. Brak je trajao samo 55 sati. Kad su nazvali Lin da su se venčali, ona je navodno poludela. Aleksander je kontaktirao Goldberga za pomoć.

Britni Spirs
foto: Profimedia

- Tražio je savet. Bio je vrlo emotivan i uzrujan. Britni ga je zvala da dođe u Las Vegas. Bila je tamo s prijateljima, koliko se sećam, i platila mu je avionsku kartu. Britnina ideja je bila da se venčaju. Rekao je da nisu pili niti se drogirali - ispričao je advokat.

Kako navodi advokat, Aleksander je voleo Britni i nije želeo da je povredi, ali se bojao njene majke i menadžerskog tima. Ove izjave potvrdio je i Aleksander u podkastu "Toxic: The Britney Spears Story".

- Rekli su mi da ako potpišem poništenje braka, da će dopustiti meni i Britni da nastavimo našu vezu i ako bismo se isto osećali za šest meseci, sklopili bismo brak. Nisam imao razloga da verujem u suprotno. Mislio sam da je to istina. Dopuštali su nam da komuniciramo putem telefona - ispričao je Aleksander i napomenuo kako je mesec dana nakon poništenja braka pevačicin telefon misteriozno prestao da radi.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.