ŽIVA VATRA! VERENICA KRISTIJANA RONALDA OKRENULA KAMERU PREMA ZADNJICI: Bez cenzure ubija kako izgleda! (FOTO)
Foto: Profimedia

auh!

ŽIVA VATRA! VERENICA KRISTIJANA RONALDA OKRENULA KAMERU PREMA ZADNJICI: Bez cenzure ubija kako izgleda! (FOTO)

Slavna lepotica uživa u komplimentima koje dobija od pratioca.

Objavljeno:

Georgina Rodrigez, verenica proslavljenog fudbalera Kristijana Ronalda, nedavno je na Instagramu podelila prilično provokativnu fotografiju, a na prvi pogled nije jasno nosi li ova dama išta na sebi!

Atraktivna Argentinka pozirala je na luksuznoj jahti dok je uživala u sunčanju na ogromnom krevetu, a u prvi plan istakla je svje zategnute, duge noge i bujnu pozadinu.

Georgina se sunčala ležeći na stomaku, a fotograf je našao laskavi kadar koji je prikazao u punom sjaju neverovatnu figuru ove 27-godišnjakinje. "Nasukana sirena", prokomentarisala je šaljivo ona uz ovu fotografiju, koja je prikupila gotovo 2 miliona lajkova.

Očekivano - zgodna crnka pobrala je brojne komplimente. "Kakve ti fotografije imaš, pobogu!", "Vau, kako si zgodna", "Ma, da li si ti uopšte sa ovog sveta", "Prava gospođa", "Zar Ronaldo dozvoljava da objavljuješ ovakve fotografije?", "Živa vatra", "Imaš telo iz snova", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Georgina se nedavno pojavila i na Kanskom festivalu, gde je mamila poglede u neobičnoj kreaciji brenda Jean Paul Gaultier u braon boji i sa kožnim detaljima koja je istakla njene zanosne obline.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.