ŠERON STOUN NAŠLA DUPLO MLAĐEG DEČKA: Svoje lice KRIJE FANTOMKOM i ima ŠOKANTNE ZUBE! (FOTO)
Foto: Profimedia

PAKAO!

ŠERON STOUN NAŠLA DUPLO MLAĐEG DEČKA: Svoje lice KRIJE FANTOMKOM i ima ŠOKANTNE ZUBE! (FOTO)

Dama se ne da godinama.

Objavljeno:

Ikona "Niskih strasti", 63-ogodišnja Šeron Stoun, poslednjih godina ne krije da je otvorena za ljubavni život. Pre dve godine čak se javno požalila kako je izbačena sa aplikacije za upoznavanje, jer su neki korisnici njen račun prijavili kao lažan. Našalila se kako aplikacija diskriminiše glumce sa A liste, a račun joj je brzo posle toga bio deblokiran.

Gostujući posle toga u emisiji "Entertainment Tonight", Stounova je na pitanje što je u aplikaciji tražila od partnera, odgovorila: “Kao i svi drugi, tražim nekoga ko želi da imati brižnu, saosjećajnu i ljubavnu vezu.”

Da li je u 38 godina mlađem reperu zlatnog osmeha našla to, pitaju se mnogi nakon što su Šeron i RMR fotografisani širom Los Anđelesa, posebno nakon što su fotografisani u "The Highlight Roomu", gde su delovali vrlo prisno – ona je naslonila glavu na njega, dok je on omotao ruku oko njenih ramena.

RMR je hip-hop umetnik u usponu, koji štiti svoj identitet fantomkom, a zaštitni znak mu je i osmeh kojeg krase zlatni zubi. Ni Šeron ni mladi reper nisu potvrdili nagađanja.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.