POKRETNA ZVER U MIŠIĆIMA! Doslovno mu pucaju vene na telu od nabildovanosti, NIKADA VIŠE NEĆE BITI ISTI! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen

ŠOK!

POKRETNA ZVER U MIŠIĆIMA! Doslovno mu pucaju vene na telu od nabildovanosti, NIKADA VIŠE NEĆE BITI ISTI! (FOTO)

Mišići ko stena!

Objavljeno:

U četvrtak je 49-godišnji glumac podelio svoju fotografiju na kojoj su zorno prikazani njegovi definirani mišići kao člana posade u njegovom najnovijem filmu Crni Adam na tijelu je nacrtao bele tačkice ili tragače koji se često koriste za vizualni timski prikaz ljudskog kretanja. U opisu je Johnson obožavateljima dao uvid u svoju novu ulogu.

"Nekoliko minuta dalje od snimanja vrlo kul vrhunske scene za naš film, CRNI ADAM", napisao je. "Moj vešti vizažist, Bjoern Rehbein primenjuje male bele tačkice za praćenje na vrlo specifična području mog tela (uključujući noge), tako da naš tim za vizualne efekte prati i izračunava moja mišićna vlakna koja se intenzivno aktiviraju i kreću dok BLACK ADAM besni i traži i uništava njegovi neprijatelji ".

Takođe je priznao da je rad na ovom filmu više nego malo zastrašujući. "Ovo je zadnja nedelja proizvodnje i naporan rad s mojim treninzima, prehranom i kondicijom bio je neumoljiv - najteži u mojoj karijeri jer sam mesecima morao održavati ovaj fizički izgled i morao sam dostići vrhunac u zadnjoj nedelji - ali naš kolektivni cilj je podići lestvicu s CRNIM ADAMOM. Da isporučim antijunaka kojeg ste čekali i koji zaslužujete. Poslednja nedelja produkcije. Hijerarhija moći u DC UNIVERSE će se uskoro promeniti. Ne budite nežni ", dodao je.

U komentarima, slavni prijatelji i obožavatelji nisu mogli preboleti kako je razderani Johnson izgledao kao i njihovo uzbuđenje zbog njegove nove uloge. "Zver", napisao je velški bodybuilder. Reper Busta Rhymes podržao je taj komentar s nekoliko krunskih emojija. "Godine apsolutnog treniranja zveri koje su kulminirale u jednoj od naših najluđih sekvenci do sada. DC nikada neće biti isti!" rekao je obožavatelj. "NEVERALNO! Hijerarhija se službeno promenila!" neko je dodao. "U redu, vene. U redu, u redu", nastavila je druga osoba.

Johnson redovno deli slike na kojima se vidi njegovo ludo isklesano telo, kao i njegova fitnes rutina. U objavi na društvenim mrežama u svibnju podelio je još jedno ažuriranje o svom treningu za Crnog Adama gde su njegove masivne noge bile u potpunosti prikazane.

"Radio sam izuzetno naporne dijete, treninge i kondicije, za razliku od bilo koje druge uloge u celoj mojoj karijeri", delom je napisao. "Manipuliranje vodom, natrijem, kardio, ali takođe i nužno guranje i povlačenje pravog gvožđa kako bi se dobio gust, suv i detaljan mišić. Prava je nauka koja treba mesecima i mesecima da sve to uokvirim s mojim trenerom za snagu i kondicioniranje @daverienzi koji drži vrlo budno oko, svakodnevno fino podešavajući našu strategiju. "

Podelio je video krajem prošlog meseca podstičući svojih preko 250 miliona Instagram sledbenika na nedeljne treninge. "Ako to vreme možete pronaći u nedelju, posebno u nedelju kada većina ne radi, i to je u redu, jer svima nam je potrebna ta stanka i svima nam je potrebna kalibracija i resetiranje kako bismo se pripremili za nedelju", rekao je Johnson. "Ali ako u nedelju možete pronaći malo posla, samo po sebi, to izoštrava one alate koji su vas postavili za uspeh. To malo više, malo više radi nedeljom kad većina ne radi 't. "


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.