KADA NAPUNI 18 GODINA ONDA ME PITAJTE! PETAR STRUGAR PRVI PUT ISKRENO O BIVŠOJ SUPRUZI I SINU!
Foto: Marina Lopičić

emotivno

KADA NAPUNI 18 GODINA ONDA ME PITAJTE! PETAR STRUGAR PRVI PUT ISKRENO O BIVŠOJ SUPRUZI I SINU!

Petar Strugar prvi put o bivšoj supruzi Ivani i dvomesečnom sinu.

Objavljeno:

Sin Petra Strugara Ivo, na svet je došao pre dva meseca, a popularni glumac detalje privatnog života veoma retko iznosi u javnosti. Iako bi fanovi i te kako voleli da znaju nešto više o Petrovoj devojci Olji, sada već i majci njegovog sina, glumac na takva pitanja uglavnom ne odgovara.

U intervjuu za "Blic" Petar je ispričao kako izgledaju dani sa bebom u kući. Kako on već ima sedmogodišnjeg sina Zarija sa koleginicom Ivanom, sve je zanimalo da li je zaboravio kako se menjaju pelene.

- Nisam. To je kao vožnja bicikla. Kada naučiš da ga voziš jednom prisetiš se odmah - kroz osmeh je naveo glumac i rekao da li Ivo liči na njega.

Petar Strugar
foto: Damir Dervišagić

- On je beba. Mali je još. Kada napuni 18 godina onda me pitajte, tada će da se formira.

Stariji sin Petra Strugara polako kreće tatinom stopama, pa sve više vremena provodi sa kojima i uživa u jahanju. Zanimljivo je da je i njegova mama, a sada već bivša Petrova supruga, Ivana Nikolić neko ko se godinama bavi konjima.

- Ivana je malo posustala. Sretnemo se ovde na trkama kada dođemo. Ispratimo trke, ali s količinom obaveza u BDP-u koje ima ne stiže - priznaje Petar i dodaje ko od njih dvoje više uči sina Zarija da jaše.

- Više ja. Ali sam i završio školu, sada sam licencirani trener, tako da Ivana nema tu šta više da traži - zaključio je kroz osmeh.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.