U JEKU SKANDALA! MENADŽER BRITNI SPIRS DAO OSTAVKU POSLE 25 GODINA: Sada se SAMA bori protiv AŽDAJA!
Britni Spirs, Foto: Profimedia

free britney!

U JEKU SKANDALA! MENADŽER BRITNI SPIRS DAO OSTAVKU POSLE 25 GODINA: Sada se SAMA bori protiv AŽDAJA!

Rudolfu je zasmetalo što je pevačica tokom jednog ročišta izjavila da je bila prinuđena da nastupa protiv svoje volje i da je zbog toga bila sprečena da ima decu

Objavljeno:

Leri Rudolf, menadžer pop zvezde Britni Spirs, podneo je ostavku posle 25. godina, pošto je pevačica rekla na sudu da je bila prinuđena da nastupa protiv svoje volje, a po svemu sudeći, ove reči mu nikako nisu prijale.

Britni trenutno vodi borbu oko okončanja starateljstva njenog oca koji joj upravlja životom, imovinom i finansijama unazad već 13 godina, piše BBC, a sledeće ročište o ovom predmetu zakazano je za 14. jul.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Rudolf je svoju ostavku podneo u pismu pevačicinom ocu, gde piše da je poslednji put bio u komunikaciji sa Britni pre dve i po godine kada ga je ona obavestila da želi da napravi pauzu u radu.

– Ranije danas, postao sam svestan da je Britni izrazila svoju nameru da se službeno povuče. Kao njen menadžer, verujem da je u Britninom najboljem interesu da dam ostavku iz njenog tima jer moje profesionalne usluge više nisu potrebne – napisao je Rudolf u pismu.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Podsetimo, pevačica je pre nekoliko dana saslušana na sudu u Los Anđelesu, a nakon toga je doneta odluka da njen otac i dalje ima kontrolu nad njenim životom, kao i ranije.

Rudolf je povodom ovoga izjavio da nikada nije bio deo tima njenih staratelja niti njenih operacija i da nije upoznat ni sa kakvim detaljima, samo da je neverovatno ponosan šta su sve postigli tokom karijere za ovih 25 godina.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Inače, na poslednjem posebno sazvanom sudskom ročištu koje je održano pre dve nedelje, Britni se osvrnula i na rad sa menadžerom koji je okarakterisala kao „nasilan“, izjavivši da je bila drogirana i prinuđena da radi protiv svoje volje i da je zbog toga bila sprečena da ima decu.

Spirsova je boreći se za svoju slobodu na sudu ranije izjavila da je otac potpuno kontroliše i da on „to voli”, naglasila je da zbog toga ima traume, te da želi da preuzme kontrolu nad svojim životom.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.