TARA PRECRTALA NENADA TOTALNO! OTKRILA DA POSTOJI DRUGI MUŠKARAC: On joj je najveća PODRŠKA!
Tara Simov, Foto: Instagram

kralj priče

TARA PRECRTALA NENADA TOTALNO! OTKRILA DA POSTOJI DRUGI MUŠKARAC: On joj je najveća PODRŠKA!

Tara je stavila tačku na njihov odnos

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Tara Simov, otkako je izašla iz rijalitija, i te kako privlači pažnju svojim izjavama i objavama na društvenim mrežama.

Nakon što je Nenad Aleksić Ša priznao da i dalje voli bivšu suprugu Ivanu, koju je prevario sa Tarom, sada je Simova otkrila da li postoji drugi muškarac u njenom životu.

Tara Simov
foto: Instagram

- Što se tiče emocija, tu sam na pauzi. Momak ne postoji, ali postoji neko ko je tu kao moja podrška, ali nisam imala ništa sa njim da bi mi bio dečko. Da li će nešto biti tu, videćemo. Što bismo mi u Zadruzi rekli kada je neki par u pitanju - "Prija mi". Eto, prija mi i družimo se - rekla je ona i dodala:

- Taj neko je tu pored mene da mi pomogne da prebrodim ovu traumu. Imam traume iz detinjstva, i sad opet, evo... - ispričala nam je Tara, misleći na protekli period koji je provela u rijalitiju Zadruga, gde je imala buran odnos sa tada oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Ona je imala interesantan komentar kada je reč o Ša, koji, kako Tara ističe, voli i nju, ali i svoju bivšu suprugu Ivanu Aleksić, koju je reper prevario sa Tarom u rijalitiju.

- Ša ima preveliko srce, jer voli i bivšu ženu i bivšu devojku - opisala je Tara svog bivšeg dragog, pa kroz smeh nastavila da govori o bivšima:

- Nemam vremena da se bavim bivšim momcima, niti da im kupujem stvari! Ima ko će da im kupi - kazala je bivša zadrugarka.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Kako nm je otkrila, u Zadrugu 5 neće ući, a kada je u pitanju finale rijalitija, koje će se održati u subotu, Tara ne planira da dođe zbog jedne "obaveze".

- Neću moći da dođem na finale zbog toga što primam nagradu za rijaliti-ličnost godine! (smeh) A, kada je u pitanju Zadruga 5, ne, definitivno neću ući - rekla je Simova.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.