PRVO SE POSTAVIO KAO OTAC,A ONDA JE SLAO EKSPLICITNE PORUKE MALOLETNICI! Ona sada od njega traži 1,5 MILIONA DOLARA
Foto: Printscreen Instagram

STRAŠNO

PRVO SE POSTAVIO KAO OTAC,A ONDA JE SLAO EKSPLICITNE PORUKE MALOLETNICI! Ona sada od njega traži 1,5 MILIONA DOLARA

Glumca su proslavile Diznijeve serije "To je tako Rajven" i "Kori je kod kuće"

Objavljeno:

Kajl Masi, kog su proslavile Diznijeve serije "To je tako Rajven" i "Kori je kod kuće" tokom prve decenije ovog veka, optužen za razmenu eksplicitnih poruka sa maloletnicom, na osnovu tužbe koja je podignuta u junu tekuće godine.

Tužba je podneta 14. juna zbog konverzacije koja se desila početkom 2019. godine, pri čemu je glumac navodno slao eksplicitne poruke, fotografije i video zapise sa ciljem da zavede maloletnicu, odnosno sa ciljem da stupi u protivzakoniti odnos sa njom.

Prema podacima iz tužbe, neimenovana maloletnica je upoznala Kajla još kada je imala četiri godine i sa kojim je ostala u kontaktu jer je želela da prati razvoj njegove karijere u šou-biznisu. Masi se navodno zbližio i sa članovima njene porodice koje je nagovarao da se maloletnica preseli iz Sijetla u Los Anđeles i živi sa njim i njegovom devojkom.

Majka i ćerka su u tužbi navele da se glumac postavljao kao "očinska figura", kao i da su stvari eskalirale kada je maloletnica izrazila želju da zaigra u seriji "Kori je kod kuće". Tada je Kajl navodno postao prijatelj na društvenoj mreži Snepčet sa njom i počeo da joj šalje eksplicitne poruke, fotografije i snimke. Ona sada zahteva kao odštetu u visini od 1,5 miliona dolara.

- Tužno je što je Masi iz medija saznao juče da je pokrenuta tužba povodom optužbi koje su odbačene 2019. godine. Masi sada, kao i pre dve godine, tvrdi da su ove optužbe ponižavajuće, kao i da su plod nagovaranja od strane advokata. Nesumnjivo je da je uplitanje suda u Vašingtonu, čime slučaj postaje javan, zapravo osveta zbog toga što ništa nije postignuto na građanskoj parnici. Samim tim što mom klijentu nije uručen poziv za sud jasno je da je ovo pokušaj da se ocrni pred očima javnosti, ali će istina naposletku izaći na videlo - poručio je glumčev advokat, kako prenosi "Variety".

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.