POZNATI GLUMAC DOBIO 5. DETE SA LJUBAVNICOM: Cela porodica je htela da ga se ODREKNE, sada će nastati DRAMA!
Foto: Profimedia

opa

POZNATI GLUMAC DOBIO 5. DETE SA LJUBAVNICOM: Cela porodica je htela da ga se ODREKNE, sada će nastati DRAMA!

Glumčeva porodica čitavu aferu baš nije lako podnela, a tome svedoči i bes njegove najstarije ćerke, koji je kulminirao kada je javno rekla šta misli o očevoj novoj izabranici

Objavljeno: 19:46h

Škotski glumac Evan Mekgregor (50) i američka glumica Meri Elizabet Vinsted (36) su postali roditelji.

Par, koji je zajedno glumio u filmu “Birds Of Prey” su dočekali svoje prvo zajedničko dete, a informaciju je na društvenim mrežema potvrdila Evanova najstarija ćerka.

Naime, Klara Mek Gregor (25) je potvrdila rođenje svog brata u nedelju na Instagramu.

- Dobrodošao na svet mali bratiću. Čestitam tati i Meri, ovo je najveći poklon - napisala je ona.

Marija Šerifović odvela pobednika i finaliste Zvezda Granda u kafanu: Tamo su napravili ludnicu

Klarina mlađa sestra Ester Rouz je takođe na Instagramu objavila sliku s svojim mlađim bratom, pa je otkrila njegovo ime Lauri.

Ewan McGregor
foto: Profimedia

- Upoznala sam svog malog brata u odeći pirata. Preporučujem svima. Dobrodošao u porodicu Lauri - napisala je Ester na Instagramu.

Podsetimo, Evan Mek Gregor ima još dvoje dece, sinove Jamjana (20) i Anouka (10) koje je dobio u prethodnom braku sa Evom Mavrakis, od koje se razveo posle 22 godine braka.

Inače, Mekgregor i Vinsted upoznali su se na snimanju serije "Fargo" 2016. godine, a on se zvanično razveo od bivše supruge na leto 2020.

Ipak, sudija ih je i ranije proglasio samcima.

Glumčeva porodica čitavu aferu baš nije lako podnela, a tome svedoči i bes njegove najstarije ćerke, koji je kulminirao kada je javno rekla šta misli o očevoj novoj izabranici.

"Najlepša i najtalentovanija žena na Zemlji? Oh, čoveče, vi ste u zabludi. Ta devojka je komad smeća", komentarisala je Klara Merinu sliku na društvenoj mreži na kojoj je dobijala pregršt komplimenata.

Fanovi ove glumice ubrzo su napali Klaru uz opasku da je neukosnu da komentariše ženu koju ne poznaje, te da ju je sigurno majka podgovorila da zlostavlja glumica na takav način.

"Zadnji put sam videla svog oca kada sam imala četiri godine. Treba da ti bude drago što imaš oca koji te voli, a ne da pokušavaš da uništiš njegovu sreću", bio je jedan od komentara upućen 22-godišnjoj manekenki.

Stvari su se od tada do danas, očigledno, promenile.

Bonus video:

00:32

Espreso eksperiment: koji sladoled je otporniji na sunce?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.