JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ PROGOVORILA O PSIHIČKOM I FIZIČKOM NASILJU: Ćerka je kriva za sve!
Foto: Marina Lopičić

svaka čast

JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ PROGOVORILA O PSIHIČKOM I FIZIČKOM NASILJU: Ćerka je kriva za sve!

Želim da im poručim da nisu same, nisu krive i da budu hrabre, jake i što je najbitnije da shvatimo da žene moraju u treba uzajamno da se podržavaju

Objavljeno: 19:20h

Jelena Baćić Alimpić predstavila je danas svoj novi roman "Nisam kriva", koji je prvi psihološki triler koji je napisala za sada.

- Moram da kažem da je moja ćerka Dunja najzaslužnija što sam potpuno promenila žanr. Ovom knjigom želim da pošaljem poruku svim ženama, a posebno onim koje su preživele bilo kakav vid psihičkog i fizičkog nasilja. Želim da im poručim da nisu same, nisu krive i da budu hrabre, jake i što je najbitnije da shvatimo da žene moraju u treba uzajamno da se podržavaju. To je glavna poruka knjige, da kao junakinje u ovom romanu ne budemo jedna drugoj vučica, već podrška - iskrena je Jelena koja priznaje da se i sama kroz život susretala sa spletkarenjem i sputavanjem od strane žena:

Jelena Bačić Alimpić
foto: Vladimir Sporčić

- I te kako sam se susretala sa takvim komentarima i tračevima. To je za mene bilo jako stresno, jer nikada nisam mogla da shvatim zašto bi to iko radio. Ja sam uvek srećna zbog tuđeg uspeha, ne smatram za sebe da sam veća i bolja od bilo koje kasirke, apotekarke, doktorke, čime god da se ta druga žena bavi. Za sve nas ima dovoljno mesta i svaka može da ima svoje parče neba.

Bonus video:

00:32

Espreso eksperiment: koji sladoled je otporniji na sunce?

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.