ZBOG RUŽNIH KOMENTARA NA RAČUN IZGLEDA HTELA JE DA SE UBIJE: Danas je NAJPLAĆENIJA svetska manekenka!
Vini Harlou, Foto: Profimedia

FILMSKA PRIČA!

ZBOG RUŽNIH KOMENTARA NA RAČUN IZGLEDA HTELA JE DA SE UBIJE: Danas je NAJPLAĆENIJA svetska manekenka!

Zgodna Vini Harlou je malo toga ostavila mašti u prelepoj beloj haljini

Objavljeno:

Manekenka Vini Harlou (26) je uslikana prilikom dolaska na jednu rođendansku žurku u Los Anđelesu u zanosnom izdanju.

Naime, lepu manekenku paparaci prate gde god da se nalazi, a tokom poslednjeg izlaska u grad uslikali su je dok je izlazila iz luksuznog automobila.

Vini Harlou
foto: Profimedia

Vini je zablistala u svečanoj beloj haljini sa srebrnim gornim delom, a šlic na haljini je bio toliko visok da joj se videla cela butina i pola zadnjice.

Manekenka je na rukama nosila nakit u obliku srebrnih "rukava" dok je sve uparila sa dijamanstkim minđušama.

Kosu je nedavno skratila, pa je nosila veoma glamuroznu paž frizuru. Sve je uparila sa predivnim srebrnim sandalama, a fanovi kažu da nikad pre ovako dobro nije izgledala.

"Vau koliko se prolepšala", "Obožavam je, prezgodna", "Savršena linija", "Duge noge...mmm", "Gazela", glasili su komentari fanova.

Čini se da ispod haljine nije nosila veš, ali je sve savršeno funkcionisalo i stajalo na svom mestu.

Uprkos što boluje od poremećaja pigmentaticije kože ili vilitiga, kanadska manekenka je veoma uspešna u svom poslu. Ona je rođena 1994. godine u Torontu i poreklom je sa Jamajke.

Vini Harlou
foto: Profimedia

Kada je imala 4 godine, njoj je dijagnostifikovan vilitigo. Zbog ovog oboljenja kože nju su u školi vređali i nazivali su je "zebrom", "kravom" i mnogim drugim pogrdnim imenima. Upravo zbog verbalnog uznemiravanja od strane vršnjaka, Vini je često morala da menja škole, čak je planirala i da se ubije.

Međutim, njen život se preko noći promenio. Naravno, na bolje. Naime, Vini je 2014. godine na Instagramu otkrila čuvena manekenka Tajra Benks. Harlou je učestovala u emisiji "America's Next Top Model" i bila je prva Kanađanka koja je ušla među 14 finalistkinja ovog takmičenja.

Vini Harlou
foto: Profimedia

Nakon toga, njena karijera je išla uzlaznom putanju. Sarađivala je sa mnogim brendovima a sada je jedna od najcenjenijih svetskih manekenki. Fotografije poznate manekenke pogledajte u galeriji u tekstu.

Bonus video:

00:08

BAKA PRASE SE BAHATIO NA BEOGRADSKOM SPLAVU ZA SVE PARE! Polivao ROLEKSA šampancem, a onda pokazao PAPRENI RAČUN i šokirao!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.