OZLOGLAŠENI GLUMAC NA ODVIKAVANJU OD DROGE,ALKOHOLA I SE*SA: Bivše devojke ga optužile za silovanje i maltretiranje
Foto: Profimedia

prelomio

OZLOGLAŠENI GLUMAC NA ODVIKAVANJU OD DROGE,ALKOHOLA I SE*SA: Bivše devojke ga optužile za silovanje i maltretiranje

Glumac kanibal na odvikavanju od alkohola, droge i seksa.

Objavljeno: 15:46h

Ozloglašeni američki glumac Armi Hamer prijavio se u centar za lečenje i rehabilitaciju na Floridi zbog ovisnosti o drogama, alkoholu i seksu. Sve ovo usledilo je nekoliko meseci nakon što su svet šokirale optužbe njegovih bivših devojaka da ih je silovao i psihički maltretirao, prenosi Vanity Fair.

Hamer je navodno kontaktirao bivšu suprugu Elizabet Čembers krajem maja i poručio joj da je spreman da potraži pomoć i obećao je da će ostati u centru na Floridi u blizini Orlanda koliko god je potrebno, piše Vanity Fair.

Armi Hamer
foto: Profimedia

„Hamer se 31. maja prijavio u centar na Floridi uz podršku Čembers i porodice. Tamo se nalazi već nedelju dana“, tvrdi izvor za pomenuti časopis.

Hamer i Čembers i njihovo dvoje dece navodno su viđeni na aerodromu Veliki Kajman u subotu 29. maja, a izvori tvrde da su svedočili emotivnom oproštaju.

Hamer je boravio na Kajmanskim ostrvima od decembra prošle godine kako bi bio s ćerkom Harper i sinom Fordom nakon što su nekoliko meseci bili odvojeni usled pandemije koronavirusa.

Armi Hamer
foto: Profimedia

Elizabet i deca su ga otpratila na aerodromu. Grlili su se i bilo je zaista dirljivo, potvrdio je jedan od svedoka na društvenim mrežama.

U junu 2020. godine Čember i Hamer objavili su da se razvode nakon 10 godina braka, a oboje su na Instagramu objavili da je njihovom braku došao kraj.

Prijatelj blizak porodici Hamer za Vanity Fair tvrdi da je Armi odlučan u nameri da se reši ovisnosti i da su mu zdravlje i porodica na prvom mestu.

„Ponovo želi svoj život nazad i zna da je ovo korak napred za ozdravljenje“, zaključio je izvor.

Armijevi problemi su počeli u januaru 2021, kada ga je nekoliko bivših devojaka optužilo za silovanje i psihičko zlostavljanje, te misli o kanibalizmu. Losanđeleška policija pokrenula je 3. februara istragu protiv njega, a sledom stravičnih optužbi i Holivud mu je okrenuo leđa, pa ja zamenjen na nekoliko projekata.

Ami Hamer
foto: Profimedia

Bivša supruga u februaru je izjavila da je šokirana i skrhana nakon optužbi za silovanje, te poručila da će uvek davati podršku žrtvama nasilja i zlostavljanja.

Efi, koja nije želela da otkrije pravi identitet, početkom januara prvi put je iznela optužbe protiv zvezde filma „Skrivena ljubav“, tvrdeći da ju je glumac četiri sata seksualno i fizički zlostavljao u aprilu 2017. godine.

Hamerov advokat Endru Bretler u saopštenju je porekao optužbe za silovanje tvrdeći da je njihova veza bila u potpunosti sporazumna, te da je uključivala prethodne dogovore i uzajamno sudelovanje.

Takođe, manekenka Pejdž Lorence izjavila je kako je glumac nekoliko puta pričao o kanibalizmu dok su bili zajedno. Osim toga, tvrdila je kako je 12 godina stariji Armi Hamer rekao kako želi da pronađe doktora koji bi joj odstranio donja rebra jer ih on želi da ih nadimi, skuva i pojede. Glumac joj je navodno stalno ponavljao kako joj ta rebra zapravo ne trebaju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media