POZNATU PEVAČICU URNISALI ZBOG SILNOG CELULITA I VIŠKA KILOGRAMA: Zgrožavali se njenom skandaloznom izdanju! (FOTO)
Foto: Profimedia

kritikovali je

POZNATU PEVAČICU URNISALI ZBOG SILNOG CELULITA I VIŠKA KILOGRAMA: Zgrožavali se njenom skandaloznom izdanju! (FOTO)

Pola Interneta ustalo da brani slavnu lepoticu.

Objavljeno:

Poznata pevačica Kamila Kabeljo nedavno je uživala sa dečkom Šonom Mendezom na plaži u Majamiju, a paparaco fotografi nisu propustili priliku da ih "uhvate" u kupaćim kostimima.

Kamila
foto: Profimedia

Crnokosa lepotica hrabro je paradirala plažom u modernom plavom kostimu sa popularnim tie dye dezenom, a ni činjenica da se ugojila nekoliko kilograma u karantinu, te nabacila stomačić i celulit nije je sprečila da voli svoje telo i ima samopouzdanja.

Kamila Kabeljo
foto: Profimedia

Kamila je jedna od onih malobrojnih slavnih dama koje su prigrlile svoj celulit bez stida, pa se nije ni potrudila da ga sakrije od javnosti... Samouvereno je nosila svoj kupaći i pokazala nam da je ponekad najbolje prihvatiti svoje mane.

Ona i dalje rado nosi krop topove i pripijenu garderobu, i čvrsto veruje da je seksi - a tako i jeste! Pevačica kubanskog porekla prosto nije opterećena nesavršenostima.

Kamila Kabeljo
foto: Profimedia

Inače, ove njene fotke u bikiniju postale su viralne - a jedan deo publike na Internetu bio je prilično nemilosrdan i nije se libio da daje negativne komentare na račun Kamiline nove figure.

No s druge strane, bila je tu i čitava armija onih kojima je preko glave činjenica da se žene tretiraju na taj način i da im nije dozvoljeno da budu "normalna ljudska bića".

"Obožavam Kamilu. Ne zanima je vaše mišljenje o njenom telu. Oseća se dobro i dobro izgleda. To je moć", "Ovo je lepo, normalno žensko telo. Ovo je normalno, devojke. Sledite ovakve primere, a ne nerealne i površne ideje", "Nema operacija kao Kardašijanke. Potpuno je prirodna i tako seksi", "Nikada neću prestati da pričam kako je seksi", samo su neki u nizu komplimenata.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.