"REDAR ME JE UDARIO PESNICOM"! OGLASIO SE SAŠA JOKSIMOVIĆ NAKON HAPŠENJA: Odigravala se neverovatna DRAMA!
Foto: Damir Dervišagić

priznao

"REDAR ME JE UDARIO PESNICOM"! OGLASIO SE SAŠA JOKSIMOVIĆ NAKON HAPŠENJA: Odigravala se neverovatna DRAMA!

Prva izjava Saše Joksimovića nakon što je završio u policiji.

Objavljeno: 22:30h

Kao bomba je odjeknula vest da je glumac Saša Joksimović priveden juče na fudbalskoj utakmici u Pambukovcu kod Uba, a sad se ovim povodom oglasio i otkrio svoju stranu priče.

- Radovao sam se što pobeđujemo kad me je jedan redar udario pesnicom. Tu je ispao haos, bilo je i psovki, a ovo što čitam nije istina, da sam ja govorio da sam glumac, niti bilo šta. Došla je policija, jer nisam imao ličnu kartu, da dam izjavu i otišao kući - rekao je Joksimović za Blic.

Joksimović je, podsetimo, sa čak 1,7 promila alkohola u krvi napravio haos na meču Pambukovica - Banjani zato što je gostujuća ekipa, za koju je navijao, u tom trenutku gubila, preneo je "Informer". Kako se navodi, Saša je na stadion "Dragan Džajić" došao u vidno alkoholisanom stanju sa prijateljem i odmah je napravio haos.

Saša Joksimović
foto: Dragan Kadić

- Čim je stigao na utakmicu, počeo je da psuje sudiju jer je ekipa Banjana gubila. Urlao je, histerisao, a zatim je krenuo da gura druge ljude koji su došli da gledaju meč. Na kraju je preskočio ogradu i uleteo na teren, zbog čega je utakmica prekinuta - rekao je za pomenut list jedan od svedoka čitave ujdurme i dodaje da Joksimovića niko nije mogao da smiri.

- Redari angažovani na poslovima obezbeđenja pokušali su da ga izvedu sa terena. Zamolili su ga da odmah napusti igralište, ali im je on drsko odgovorio da mu to ne pada na pamet i nastavio je da vređa igrače i sudije. Na kraju je kao pokušavao da smiri situaciju i dalje se ponašajući bahato. Gurao je redara pružajući mu ruku: "Daj ruku j*** te." Kada je ovaj zbog Joksimovićevog agresivnog ponašanja odbio da se rukuje s njim, Saša je povikao: "Pa ja sam, bre, glumac." Ljudi su ga izveli sa terena i na kraju su morali da pozovu policiju - dodao je bio svedok.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.