IZNENAĐENJE ZA PAMĆENJE! ANĐELINU DŽOLI DECA RASPAMETILA GESTOM: Nakon BORBE sa Bredom, ovo ju je vratilo u život!
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

divno

IZNENAĐENJE ZA PAMĆENJE! ANĐELINU DŽOLI DECA RASPAMETILA GESTOM: Nakon BORBE sa Bredom, ovo ju je vratilo u život!

Nakon borbe s Bredom, Anđelini deca napravila iznenađenje

Objavljeno:

Anđelina Džoli obeležila je 46. rođendan, a tim povodom iznenadila su je deca u jednom azijskom restoranu u Los Anđelesu gde su uživali u porodičnoj atmosferi.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

„Sjajno su se proveli slaveći kod kuće, a onda su je deca uveče iznenadila posebnom večerom“, otkrio je izvor blizak holivudskoj glumici za američki „People“.

„Deca su mi neverovatna. Ja sam inače ta koja ništa ne planira, ali oni imaju tendenciju sarađivanja ​​kako bi me nečim iznenadila, bilo za rođendan ili Majčin dan… Sama pomisao da nešto rade zajedno, da nešto smišljaju zajedno uvek me dirne i rasplače. A oni se onda šale na moj račun i zafrkavaju me jer mi suze krenu zbog svake sitnice. Ne biste verovali koliko puta plačem u danu“, izjavila je nedavno Džoli.

Zbog situacije sa pandemijom koronavirusa, glumica je sa decom provela mesec dana u karantinu. Međutim, to joj nije teško palo.

Na sve to, rođendanska večera prijala joj je iz još jednog razloga. Budući da je njen bivši suprug Bred Pit prošlog meseca sudskom odlukom dobio zajedničko starateljstvo nad njihovom decom, taman joj je trebao mali predah radi opuštanja.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Podsetimo, Anđelina i Bred vodili su rat oko dece još od razvoda koji se dogodio 2016. godine. Ona je želela da zadrži potpuno starateljstvo, pa ga je optužila i za nasilje nad tada petnaestogodišnjom ćerkom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.