BRED PIT I ANĐELINA DŽOLI PONOVO ZAJEDNO: Tužan RAZLOG ih spojio! U jedno su SIGURNI!
Foto: Printscreen

opaaa

BRED PIT I ANĐELINA DŽOLI PONOVO ZAJEDNO: Tužan RAZLOG ih spojio! U jedno su SIGURNI!

Dve ćerke Anđeline i Breda, Zahara (15) i Šajlo (13) u poslednja dva meseca završile su u operacionoj sali

Objavljeno:

Glumica Anđelina Džoli progovorila je o zdravstvenim problemima svoje dece, a najponosnija je zbog činjenice koliko su se kao porodica ujedinili u teškim trenucima.

Naime, izvor za "E! News" potvrdio je kako su i Bred i Anđelina bili jako involvirani dok su devojke bile u bolnici. Štaviše, Bred je preskočio i dodelu nagrada BAFTA kako bi bio s njima.

Dve kćerke Anđeline i Breda, Zahara (15) i Šajlo (13) u poslednja dva meseca završile su u operacionoj sali, a slavna glumica u emotivnom eseju za Time ispričala je porodičnu priču. Povod njenog eseja bila je ljubav i poštovanje povodom međunarodnog Dana Žena.

"Poslednja dva meseca bila sam suočena s operacijama svojih kćeri. Najpre je na operaciji završila moja najstarija kći, 15-godišnja Zahara, a onda je nekoliko dana kasnije i mlađa kćer Šajlo morala operisati kuk", rekla je Džolijeva.

"One razumeju koliko je važno imati potporu kada prolaziš kroz probleme sa zdravljem i koliko moraju biti ponosne na svoje ožiljke i strpljive u vremenu kad se oporavljaju", dodala je onam koja je uz svoje kćeri celo vreme bila u bolnici. Spavala je uz njih u istoj sobi.

"Možda više nisu zajedno kao ljubavni par, ali posebnu pažnju pridaju roditeljstvu. Oboje su pokazali da su brižni roditelji kad je reč o njihovoj deci", rekao je izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Jutarnjil.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.