NE ŠTEDI KAD JE PUBLIKA U PITANJU! BEKVALČEVA ULOŽILA U NASTUP PAPRENO MNOGO: Za te pare je AUTO mogla da kupi!
Nataša Bekvalac, Foto: Sonja Spasić

opa!

NE ŠTEDI KAD JE PUBLIKA U PITANJU! BEKVALČEVA ULOŽILA U NASTUP PAPRENO MNOGO: Za te pare je AUTO mogla da kupi!

Nataša Bekvalac u prvi nastup posle korone uložila automobil

Objavljeno:

Pop zvezda Nataša Bekvalac večeras ce održati prvi nastup na jednom prestoničkom splavu nakon godinu dana pauze. Bekvalac će zapevati na istom mestu na kojem se poslednji put družila s publikom, pa će i ovog puta broj posetilaca biti ograničen, a sama žurka će trajati do određenog vremena s obzirom na to da su mere predostrožnosti usled pandemije koronavirusa i dalje na snazi.

Ova noć biće veoma značajna za pevačicu pa su pripreme trajale nekoliko dana, počevši od proba sa muzičarima, koreografije i odevne kombinacije.

Bekvalac je takođe rešila da ostavi poseban utisak – te je za odevnu kombinaciju izdvojila vrtoglavih 3.000 evra, što je prosečna cena jednog automobila u Srbiji.

Nataša Bekvalac
foto: Instagram printscreen

Ona je za jednodelni kostim, odnosno bodi, iskeširala čak 3.000 evra. U pitanju je kreacija Nine Rajak, a za celokupnu organizaciju stajlinga zadužena je njena rođena sestra Kristina Bekvalac koja je izabrala baš taj odevni komad.

Iako je estradi od marta prošle godine generalno zategnuta finansijska situacija, Novosađanka je spremna da plati i poslednjim dinarom iz džepa kako bi fascinirala ljubitelje njene muzike.

Ukoliko mere još malo popuste, i za nju će ova letnja sezona biti radna pa će nadoknaditi sve ono što je propustila.

Bonus video:

04:06

LUKAS BRUTALNO ISKREN: Super sam sa Uragankama, a evo šta je rekao o Oliveri Kovačević i Mariji Šerifović! Pomenuo je i Sonju

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.