SKANDALOZNA PEVAČICA OTKRILA DA SPAVA NAŠMINKANA I SREĐENA: Njen RAZLOG će vas naterati na razmišljanje! (FOTO)
Foto: Profimedia

iskrena

SKANDALOZNA PEVAČICA OTKRILA DA SPAVA NAŠMINKANA I SREĐENA: Njen RAZLOG će vas naterati na razmišljanje! (FOTO)

Doli Parton svako veče spava našminkana iz bizarnog razloga.

Objavljeno:

Američka pevačica Doli Parton priznala je da uprkos preporukama dermatologa i kozmetičara, svako veče spava sa šminkom iz samo jednog razloga.

Ekstravagantna diva američkog folka tvrdi da našminkana spava samo kako bi bila spremna na da, ako se usred noći dogodi neka elementarna nepogoda, spremna istrči iz kuće.

Doli Parton
foto: Profimedia

„Nikad ne znam hoće li biti potres ili tornado, a ne želim trčati iz kuće usred noći bez šminke. Isto tako, kad dođem kući ne skidam šminku da me moj jadni suprug ne mora takvu gledati“, ispričala je.

Ona tvrdi da nikad ne nosi trenerke te da je uvek skockana kao za scenu.

„Nosim kućne haljinice, a ako mi bude hladno, ogrnem jaknicu ili majicu. Nazivam ih ‘baby’ odećom jer su mekane kao bebe – rekla je Doli.

Doli Parton
foto: Profimedia

Doli je otkrila i da ju je pri formiranju prepoznatljivog stila inspirisala lokalna bludnica, koja je samo njoj bila simpatična.

„Nosila je šarene suknje i bluze koje su otkrivale dekolte, imala je crveni lak na noktima, crveni ruž na usnama i visoke štikle. Bila je nešto najslađe što sam u životu videla, svi su je nazivali ‘smećem’, a ja sam se zaklela da ću onda to biti i ja – nasmejala se Doli.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.