TOTALNO SE TRANFORMISAO! BIO JE GLAVNI NEGATIVAC U TITANIKU I DOBAR FRAJER: Ćelavi starac sa sedom bradom! (FOTO)
Foto: Printscreen

au

TOTALNO SE TRANFORMISAO! BIO JE GLAVNI NEGATIVAC U TITANIKU I DOBAR FRAJER: Ćelavi starac sa sedom bradom! (FOTO)

Bili je u filmu bio veoma zgodan, markantan i odavao utisak neodoljivog muškarca, a njegovo ponašanje prema Rouz mnoge je kroz ceo film nerviralo

Objavljeno:

Jednu od zapaženijih uloga u kultnom filmu "Titanik" pored Leonarda Dikaprija i Kejt Vinslet, imao je i glumac Bili Zejn, koji je tumačio lik glavnog negativca, milijardera Kaledona Hoklija, koji je bio veren sa glavnom junakinjom Rouz.

Iako tumači lik negativca koji je pokušao da se ispreči velikoj ljubavi, glumac je u ovom ostvarenju prikupio brojne simpatije, a naročito lepšeg pola.

Bili je u filmu bio veoma zgodan, markantan i odavao utisak neodoljivog muškarca, a njegovo ponašanje prema Rouz mnoge je kroz ceo film nerviralo.

Bili Zejn
foto: Printscreen

Bili Zejn danas je veoma aktivan na društvenim mrežama na koje često postavlja svoje fotografije, te sa pratiocima deli brojna dešavanja iz svog života, a ono što su svi primetili jeste da je glumac pustio bradu, ali je zadržao prepoznatljivi osmeh po kom ga svi pamte, iako je od snimanja "Titanika" prošlo više od 20 godina.

Bonus video:

03:14

Sale Tropiko ispričao za Espreso šta mu je u Zvezdama Granda najstresnije

(Espreso )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.