POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA MADONIN DOM OD 16 MILIONA EVRA: Ima preko 1.250 kvadrata, 11 kupatila, 9 soba i spa-oazu!
Foto: Profimedia

neverovatno!

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA MADONIN DOM OD 16 MILIONA EVRA: Ima preko 1.250 kvadrata, 11 kupatila, 9 soba i spa-oazu!

Sagrađena je u modernom stilu, ali uz poštovanje kalifornijskih arhitektonskih pravila.

Objavljeno: 14:29h

Na listu luksuznih nekretnina kraljica popa nedavno je dodala vilu u pastoralnoj četvrti Los Anđelesa, Hiden hilsu. To je, zapravo, grad za sebe: skoro svaka kuća pripada nekoj poznatoj ličnosti, a ne zna se koja je skuplja. Tako je Madona za svoj novi dom izdvojila 16 miliona evra, koliko je tražio prethodni vlasnik, reper The Weeknd.

Madonna
foto: Profimedia

Iako rezidencijalni kvart u koji se posle rata doselio ceo Holivud mahom čine zgrade stare i nekoliko decenija, Madonina palata je novije “proizvodnje”. Nikla je pre četiri godine usred imanja koje se prostire na 1,2 hektara, okruženog brdima i sekvojama. Ovo visoko severnoameričko drveće nadvija se nad glavnom kućom površine 1.250 kvadrata. Sagrađena je u modernom stilu, ali uz poštovanje kalifornijskih arhitektonskih pravila. Ima devet soba, 11 kupatila, veliki salon, mini-bioskop, vinski podrum, teretanu, spa-oazu, infiniti bazen, teniski teren, garažu za pet automobila...

Šta se još nalazi u vlasništvu Material Girl? Kolekciju čine četiri stana i jedna šestospratnica u Londonu, penthaus i vila sa ergelom u Njujorku, kaštel u Sintri u Portugalu, dok je kuću na Sanset bulevaru, u kojoj je živela sa Gajom Ričijem, prodala posle razvoda.

1 / 9 Foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.