ATRAKTIVNA KUMA IZBACILA DUBOKI DEKOLTE NA VENČANJU SRPSKOG FUDBALERA: Sevali SILIKONI, prisutni ZANEMELI! (FOTO)
Foto: Instagram

iznenadila

ATRAKTIVNA KUMA IZBACILA DUBOKI DEKOLTE NA VENČANJU SRPSKOG FUDBALERA: Sevali SILIKONI, prisutni ZANEMELI! (FOTO)

Brutalno dobra supruga srpskog fudbalera.

Objavljeno: 13:56h

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović nedavno je u opštini izgovorio sudbonosno "da" svojoj dugogodišnjoj izabranici Kristini Janjić, a danas 29. maja, će se na večnu ljubav zakleti i pred Bogom.

Jovana Gajić
foto: Instagram

Najbolji strelac u istoriji fudbalske reprezentacije Srbije stao je na "ludi kamen" posle nekoliko godina veze sa Kristinom, sa kojom ima i dvoje dece, svatovi su se danas ponovo okupili kako bi upotpunili ceremoniju crkvenog venčanja, a Kristinina kuma je izmamila posebne reakcije svih prisutnih.

Naime, kuma popularnog para i supruga Zorana Bambija Tošića, Jovana Gajić je za ovu priliku odabrala dugu i dekoltiranu zelenu haljinu koja je istakla njenu figuru, duge noge, ali i silikone.

Jovana Gajić
foto: Instagram

Jovana je na svom Instagramu podelila svoj stajling zbog kog su pratioci "popadali u nesvest", a potom se uputila na samu ceremoniju.

Podsećamo, manekenka Jovana Gajić dospela je u centar medijske pažnje kada je osvojila srce fudbalera Zorana Tošića Bambija sa kojim ima dvoje dece. Jovana i Zoran zajedno su od 2013. godine, a šuškalo se da su potpisali neku vrstu ugovora po kojoj njoj pripada deset miliona evra u slučaju raskida, što ni jedno od njih dvoje do danas nije potvrdilo niti demantovalo.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.