ZALUDELA JE CEO SVET U KULTNOM SPOTU KAO DEVOJČICA, NEĆETE VEROVATI U KAKVU JE BOMBU IZRASLA: Izgleda kao BOGINJA!
Foto: Profimedia

porasla!

ZALUDELA JE CEO SVET U KULTNOM SPOTU KAO DEVOJČICA, NEĆETE VEROVATI U KAKVU JE BOMBU IZRASLA: Izgleda kao BOGINJA!

Devojčica koja je hipnotisala svet u kultnom spotu je porasla i izgleda kao boginja.

Objavljeno:

Gotovo je nemoguće slušati pesme "Chandalier", "Elastic Heart", "Big Girls Cry" i "The Greatest", najveće hitove australijske muzičke zvezde Sije, a da ne zamislimo devojčicu u bež trikou sa perikom kakvu Sija nosi na nastupima.

Medi Zigler
foto: Profimedia

Mala Medi Zigler, koju je Sija odabrala da bude zaštitno lice nekih od njenih najvećih hitova, pojavila se prvi put u spotu popularne pevačice 2014. godine, kada je plesala uz čuveni hit "Chandalier". Od toga je prošlo sedam godina, a Medi je porasla i stekla svetsku slavu.

Kada smo je tek upoznali, imala je 11 godina, pa ne čudi što se mnogo promenila, pa ovih dana njene najnovije fotografije kruže svetom i ponavljaju nam ono što smo već znali: u pitanju je devojka neverovatne prirodne lepote.

Ziglerova je, inače, postala poznata javnosti u Americi još 2011. godine, kada je imala samo devet godina i kada je učestvovala u rijalitiju "Dance Moms". Ona se odmah istakla kao dete neverovatnog talenta, pa je već tada zarađivala oko 2.000 dolara po epizodi i navodno je zaradila 400.000 tokom šest sezona rijaliti programa.

Medi Zigler
foto: Profimedia

Kako piše američki "Cosmopolitan", Medi je, nakon što je stekla svetsku slavu kroz Sijine spotove, sarađivala sa najprestižnijim svetskim brendovima poput Marka Džejkobsa i Pop-Tartsa, i ima veliku bazu fanova i pratilaca na Instagramu, pa često promoviše razne proizvode.

Pored toga, mlada plesačica je napisala trilogiju o igračici koja se s porodicom seli na Floridu, kao i svoje memoare "Medini dnevnici" koji su proglašeni bestselerom "Njujork Tajmsa".

Medi Zigler dizajnirala je odeću koja se prodaje na jednoj onlajn platformi, ali i sportsku odeću za brend glumice Kejt Hadson Kate Hudson Fabletic.

Pojavila se u nekoliko filmova i serija, uključujući popularni hit "Pretty Little Liars" (Male slatke lažljivice), a navodno je do sad zahvaljujući brojnim poslovima zaradila oko pet miliona dolara.

Medi Zigler
foto: Profimedia

Sija se nedavno okušala u svetu filma — režirala je film "Music", za koji je napisala scenario, a njena glavna zvezda ponovo je njena mlada prijateljica Medi Zigler. Pored nje igraju i Kejt Hadson i Lesli Odom Mlađi. Film su pratile kontroverze jer Medi igra autističnu devojčicu, a mnoge osobe koje žive sa autizmom i njihove porodice smatraju da Sija ne zna dovoljno o ovoj temi da bi se njom bavila i ističu da je Medinu ulogu trebalo da igra devojka s autizmom.

Ziglerova zaigrala u filmu "The Fallout", koji je odlično prošao i kod publike i kod filmske kritike, a uskoro ćemo je gledati u novoj adapticiji čuvenog mjuzikla "Priča sa zapadne strane".

Najinteresantnije je to što Medi ima tek 18 godina i što od nje verovatno tek možemo da očekujemo značajne poslovne poduhvate.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.