POZNATA GLUMICA OD RUŽNOG PAČETA POSTALA PRAVA BARBIKA: Potpuno NOVO LICE, svet ne može da veruje zbog ŠOK PROMENE!
Foto: Profimedia

iznenadila!

POZNATA GLUMICA OD RUŽNOG PAČETA POSTALA PRAVA BARBIKA: Potpuno NOVO LICE, svet ne može da veruje zbog ŠOK PROMENE!

"Zar si morala da postaneš kao sve plastične žene?"

Objavljeno:

Ceo Holivud bruji o transformaciji Keli Ozborn - ona je nedavno podelila na Instagramu novu fotografiju, a zaista je teško prepoznati da je reč o istoj osobi koju već godinama pratimo na sceni i van nje.

Keli Ozborn
foto: Profimedia

Da fotografija nije objavljena na njenom profilu i da nema ekscentrične boje kose po kojoj je slavna 36-godišnjakinja poznata, verovatno ne biste imali predstavu u koga gledate.

Na Kelinu promenu izgleda uticalo je mršavljenje - brojka na vagi ove dame pokazuje skoro 40 kilograma manje nego prošle godine, a u tome joj je najviše pomogla operacija želuca.

Keli Ozborn
foto: Profimedia

Takođe, muzičarka je dugo vodila borbu sa zavisnošću od narkotika i alkohola, a kada je konačno proglasila pobedu nad porocima, mogla je da se baci na zdravu ishranu i vežbanje, pa nije ni čudo da izgleda svežije, odmornije i zdravije.

Ističe da je postala veganka i da povremeno praktikuje metodu autofagije - 16 sati u danu gladuje, a tokom osam sati dozvoljena joj je da konzumira hranu. Otkrila je i da ujutru čim ustane popije kafu i zdravi zeleni sok.

No, jasno je da nije reč samo o tome i da na njeno "novo lice" nije uticao samo gubitak kilograma.... Počele su da kolaju glasine o brojnim plastičnim operacijama kojima se podvrgla, što je ubrzpo demantovala.

Keli Ozborn
foto: Profimedia

Reakcije na ovo su prilično burne - većina je oduševljena promenom na Keli, ali malo ko veruje u priču o tome da ništa nije radila na sebi, te se iza ružnog pačeta čitavo vreme krila lepotica.

"Izgledaš bolje nego ikada", "Ko je ovo? Zbunjena sam!", "Izgledaš kao sasvim druga osoba, čestitam", "Ko je ova osoba?", "Šta ti se dogodilo sa licem?", "Neprepoznatljiva si. Ti ne izgledaš kao ti", "Način na koji te je Bog napravio je bolji nego ovo što si dobila plastičnom hirurgijom ili čim već", "Zar si morala da postaneš kao svi drugi", samo su neki od komentara iznenađenih fanova Keli Ozborn.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.