SVET TUGUJE ZBOG PRINCEZE ŠARLIN! SVI SE PITAJU DA LI JE TREBALO OVAKO DA ZAVRŠI? Bila je sinonim za lepotu! (FOTO)
Foto: Profimedia

propala skroz!

SVET TUGUJE ZBOG PRINCEZE ŠARLIN! SVI SE PITAJU DA LI JE TREBALO OVAKO DA ZAVRŠI? Bila je sinonim za lepotu! (FOTO)

Mnogima je tužan prizor.

Objavljeno:

Lepota princeze Šarlin (43) bila je njen zaštitni znak, a onda je, čini se, sve krenulo u pogrešnom smeru. Platinasta, plava kosa poprimila je sive tonove, a osmeh je polako počeo da se briše sa sve ozbiljnijeg lica.

Krajem prošle godine supruga princa Alberta od Monaka (63) bila je glavna tema brojnih svetskih medija zbog nesvakidašnje frizure, nimalo primerene za jednu princezu.

Obrijana glava, asimetrična dužina kose ‒ revolt i iskazivanje bunta, komentarisali su mnogi, dok su drugi sa žaljenjem ponavljali da je Šarlin zarobljena u zlatnom kavezu iz koga ne vidi izlaz. Nesrećna i depresivna, princeza je ovim putem pokušala da pokaže svoje ja, i da pošalje svetu snažnu poruku. I onda je nestala...

Nije se pojavljivala u javnosti, a na društvenim mrežama skoro i da je nije bilo, sve do danas. Umesto da objavi najnoviju porodičnu fotografiju i zabrinutim fanovima pruži nadu da je u njenom životu sve kako treba, princeza je objavila potresnu sliku sa ranjenim nosorogom uz poruku: „Hvala što nas niste zaboravili“.

Držeći u naručju smrtno ranjenu životinju, obučena u vojnički kombinezon, vidno mršava i oronula, princeza Šarlin deluje neprepoznatljivo. Od nekadašnje lepotice, koja je plenila pojavom i snagom, supruga princa Alberta sada deluje krhko, ranjivo i slomljeno. Pogledajte i sami pa procenite da li je život na dvoru ono što nekadašnja olimpijska plivačica više ne može da podnese.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.