CVELE ZA ESPRESO! Otkriva šta misli o Franu, o čemu je pričao sa Tarom i da li bi ostavio Anju!
Foto: printscreen

espreso intervju!

CVELE ZA ESPRESO! Otkriva šta misli o Franu, o čemu je pričao sa Tarom i da li bi ostavio Anju!

Odgovorio je na pitanja koja sve zanimaju.

Objavljeno: 13:09h

Jovan Cvijetić Cvele je proteklog vikenda napustio "Zadrugu". On je za Espreso odgovorio na neka pitanja koja zanimaju mnoge gledaoce.

Primetili smo da se Tara Simov i ti reklamirate na "Instagramu". Imali ste sukobe u "Zadruzi", pa kako je došlo do pomirenja? Šta ste jedno drugom rekli posle rijalitija?

– Mi se sa Tarom nismo generalno ni svađali. Ona je ispala korektna maksimalno i ovo ti pričam i u ime Anje i u svoje ime.

O čemu ste pričali posle "Zadruge"?

– Ništa specijalno. Mene je zanimalo kako je ona, nju kako sam ja i to je to.

Mnogo si komplimenata dobijao za nastupe na "Zadrugovizijama". Mnogi nisu znali da ti naročito dobro plešeš. Da li će ti sve te pozitivne reakcije biti smernica za tvoje neko dalje zanimanje na javnoj sceni?

– Pa, vidi bio sam svestan svega i znam koliko ja mogu da dam pogotovu plesom, ali sigurno razmišljam da možda odradim neku pesmu sa najboljim drugom Limunanom u kojoj ću verovatno sve to da povežem.

Ima mnogo onih koji smatraju da bi se mnogo bolje pokazao da si u rijaliti ušao sam, bez Anje?

– Sa Anjom sam ušao tako i izašao, navijam za nju, za mene je ona, koliko god je ljudi osuđivali, najbolja i ostaću pri svom mišljenju.

Ako bi dobio ponudu da uđeš u petu sezonu, ali da uslov bude da uđeš bez Anje, da li bi pristao?

– Ne bih.

Fran Pujas, Kenan Tahirović i Mišel Gvozdenović važe za favorite. Ipak, njih trojica izazivaju različite komentare na društvenim mrežama. Šta ti misliš o njima? Upoznao si ih dobro u rijalitiju...

– Iskreno, jako sam bio dobar sa svom trojicom. Mislim da ništa ne skrivaju nego su jedni od normalnijih tamo. Pogotovo Fran, sa kojim sam najviše vremena provodio i smatram ga pravim prijateljem.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.