KOLAPS! NIKI MINAŽ POZIRALA GOLA KAO OD MAJKE ROĐENA: Intimne delove prekrila samo JASTUCIMA! (FOTO)
Niki Minaž, Foto: Profimedia

HAOS!

KOLAPS! NIKI MINAŽ POZIRALA GOLA KAO OD MAJKE ROĐENA: Intimne delove prekrila samo JASTUCIMA! (FOTO)

Jedan detalj zaludeo sve

Objavljeno:

Ona je pozirala na stolu i to bez odeće, dok je intimne delove prekirla roze jastucima. Akcenat je tako pao na nakit, ali i papuče – jedini odevni predmet koji je imala na sebi.

Pevačica Niki Minaž (38) je objavila novu fotografiju i zapalila društvene mreže.

Ona je pozirala na stolu i to bez odeće, dok je intimne delove prekirla roze jastucima. Akcenat je tako pao na nakit, ali i papuče – jedini odevni predmet koji je imala na sebi. Pink papuče koje je pevačica ponela delo su svetski poznatog brenda, a zapravo se radi o čuvenim kroksicama modelu klompi.

Zahvaljujući samo jednoj fotografiji ove pop dive, prodaja ovih papuča enormno je skočila u Americi i to u prvih par minuta po objavljivanju. Fanovi Niki Minaž pohrlili su na veb sajt poznatog brenda i umalo ga srušili!

Inače, Niki četiri meseca ništa nije obajvljivala na Instagramu, pa ni ne čudi što su je fanovi na ovim provokativnim fotografijama “počastili” sa preko četiri miliona lajkova.

Kao jedan od razloga njene "apstinencije" od društvenih mreža je i to što je u februaru ove godine njen otac bio žrtva saobraćajne nesreće - vozilo ga je udarilo, ali se nije zaustavilo. Po navodima, vožač je uhapšen.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.