SVI SU ZNALI SLATKU DEBRU IZ HIT SERIJE, A ONDA JE DOŽIVELA PRAVI PAKAO: Ubrizgali joj TEČNI SILIKON U USNE, UŽAS!
Foto: Print Screen Youtube

BILA JE TAKO PRIRODNO LEPA...

SVI SU ZNALI SLATKU DEBRU IZ HIT SERIJE, A ONDA JE DOŽIVELA PRAVI PAKAO: Ubrizgali joj TEČNI SILIKON U USNE, UŽAS!

Bez skandala i golotinje gradila je karijeru koja je bila više nego uspešna.

Objavljeno:

Lesli Eš (60) je osvojila publiku širom sveta ulogom Debre u legendarnoj seriji "Nepristojni ljudi", a u Velikoj Britaniji je ostalim svojim ulogama zaradila status najpoželjnije "devojke iz susedstva".

Bez skandala i golotinje gradila je karijeru koja je bila više nego uspešna. A onda su, sama kaže, došle četrdesete godine, deci više nije bila potrebna, "Nepristojni ljudi" su otišli u zaborav i poželela je da malo vrati vreme.

Debra je uvek bila poznata po prirodnom šarmu kojim je i osvojila publiku. Nikakav zahvat joj nije bio potreban, a naročito ne onaj koji je uradila sebi.

Lesli Eš
foto: Print Screen Youtube

Od lepe prirodne žene, zbog želje za punijim usnama, Debra je dobila deformisane usne.

- Htela sam da izgledam kao Liz Harli ili Meg Rajan. Ne znam šta mi se desilo, nekad sam se smejala tim napumpanim ženama - priča i danas Lesli.

Otišla je, kaže, u Venecuelu na povećanje usana, i to na crno. A kada je procedura bila gotova, mogla je samo da vrisne od užasa.

Lesli Eš
foto: Print Screen Youtube

Kasnije se ispostavilo da joj je umesto kolagena ubrizgan tečni silikon koji joj je pomerio mišiće u ustima i koji lekari nikako nisu mogli da izvade.

Pored toga, ona se 2004. godine u bolnici zarazila zlatnim stafilokokom zbog koga je bila na dva sata od smrti i zbog čega je provela pet godina praktično u krevetu, a sada se svuda kreće na štakama.

Lesli Eš
foto: Print Screen Youtube

I danas trpi ismevanja na društvenim mrežama zbog usana, a mediji je se redovno prisećaju kao "zvezde padalice".

Lesli se više ne pojavljuje u javnosti - osim kada treba da govori o svojim pogrešno povećanim usnama jer, kaže, novi cilj joj je da upozori sve žene da im operacija uopšte i nije potrebna, ali ukoliko je žele, da dobro provere kakvom se lekaru daju u ruke da ne bi prošle kao ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.