OD STRIPTIZETE DO VELIKE ZVEZDE! Demantovala je skandalozne OPTUŽBE za PROSTITUCIJU: Put je bio TRNOVIT!
Foto: Profimedia

svaka čast!

OD STRIPTIZETE DO VELIKE ZVEZDE! Demantovala je skandalozne OPTUŽBE za PROSTITUCIJU: Put je bio TRNOVIT!

U junu 2017. godine je postigla svoj prvi značajniji uspeh u muzici singlom Bodak Yellow, koji se popeo na vrh Bilbordove hot 100 top-liste.

Objavljeno:

Američka reperka Kardi Bi rođena je na Menhetnu, a odrasla je u Bronksu.

Kardi Bi je prevashodno postala poznata preko društvenih mreža Instagram i Vajn, da bi tokom 2015. i 2017. godine zatim učestvovala u rijaliti šou programu Love & Hip Hop na kanalu VH1.

U junu 2017. godine je postigla svoj prvi značajniji uspeh u muzici singlom Bodak Yellow, koji se popeo na vrh Bilbordove hot 100 top-liste, čime je Kardi Bi postala prvi ženski hip hop izvođač kojem je to pošlo za rukom u prethodnih dvadeset godina.

Kardi Bi
foto: youtubescreen

Ona je zatim sledeće godine ponovila taj uspeh singlovima I Like It u saradnji sa Bed Banijem i Džejem Balvinom i Girls Like You sa grupom Marun 5.

Svoj album prvenac, pod nazivom Invasion of Privacy, je izdala u aprilu 2018. godine. Album je zauzeo prvo mesto Bilbordove liste, a takođe poseduje i trostruku platinastu sertifikaciju od strane Američkog udruženja diskografskih kuća, kao i Gremi nagradu za hip hop album godine.

Kardi Bi
foto: Profimedia

U braku sa reperom i članom grupe Migos, Ofsetom, a dobila je ćerku 2018. godine.

Svojevremeno se bavila striptizom u barovima u Njujorku. Prošle godine su objavljene skandalozne optužbe koje su je umalo koštale karijere, a u kojima se navodilo da je tokom tih dana pljačkala i drogirala svoje mušterije, kao i da se bavila prostitucijom.

Kardi Bi
foto: youtubescreen

Kardi je sve demantovala, navodeći da ljudi žele da je unište, kao i da su ljubomorni na njenu slavu i uspeh.

Uskoro planira da objavi svoj drugi studijski album, a kritičari joj predviđaju veliku i uspešnu karijeru, koja će, kao i do sada, nastaviti dobrom putanjom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.