OSTAĆETE ZATEČENI!PAMELA ANDERSON OTVORILA DUŠU O MONSTRUOZNOM SILOVANJU: Nije htela da ŽIVI nakon STRAVIČNOG čina!
Pamela Anderson, Foto: EPA/ Fotokerschiatwerner Kerschbau

jezivo!

OSTAĆETE ZATEČENI!PAMELA ANDERSON OTVORILA DUŠU O MONSTRUOZNOM SILOVANJU: Nije htela da ŽIVI nakon STRAVIČNOG čina!

Glumica je o zlostavljanju prvi put progovorila 2014. godine, a tek tada su za to saznali i članovi njene porodice koji su ostali zatečeni

Objavljeno:

Poznata američka glumica Pamela Anderson priznala je pre nekoliko godina da je više puta seksualno zlostavljana.

Nažalost, sve je počelo od najranije dobi, kada je glumica imala samo šest godina. Pamela tvrdi da ju je dadilja seksualno zlostavljala od 6. do 10. godine. Njenu majku Kerol ovo šokantno saznanje je zgranulo!

Pamela Anderson
foto: Profimedia

– Pam i ja smo bile veoma bliske tada, radila sam danju i trudila sam se da budem kući svake večeru sa njom i njenim bratom. Ako je zaista s*ksualno zlostavljala bebisiterka od šeste do desete godine, onda je to zaista teško za podneti. Ali ne se sećam koja je to bebisiterka o kojoj Pam priča, bilo ih je puno – ispričala je Pamelina majka.

Ali više od svega, Kerol je šokirala činjenica da je njihova mezimica ovo krila od roditelja dugi niz godina.

– Ne mogu da verujem da mi to nije rekla još tada, nije bila stidljiva devojčica, i zato mi ovo slama srce. Mi smo mnogo radili, ali Pamela i njen brat su bili bliski i vodili su računa jedno o drugom. On je četiri godine mlađi od nje, i tako je šokiran. Pokušava da se seti svega što može o bebisiterkama iz tog perioda – dodala je.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Da stvar bude gora, niz silovanja nastavo se i u daljem glumičinom životu. Kada je imala 12 godina Pamelu je silovao muškarac od 25 godina, a sa 14 godina seksualno ju je napastvovao dečko, zajedno sa njegovih šest drugara.

– Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje – rekla glumica.

Pamela je na predstavljanju svoje fondacije 2014. u Kanu otvoreno pričala o svom detinjstvu i patnjama, i tada je prvi put priznala da je njeno prvo seksualno iskustvo bilo silovanje. U isto vreme, kanadska policija pokrenula je istragu povodom navodnih zločina.

Pamela Anderson
foto: AP/ Markus Schreiber

– Sedela sam otvorenih usta kada sam za to saznala. Moj suprug Beri i ja smo uvek mislili da smo bili posvećeni roditelji, tako da je bilo zaista užasno čuti za ovo sada. I ja sam bila podjednako šokirana kao i svi drugi ljudi, pogotovu jer sam mislila da sam bliska sa svojom decom. Moj sin Geri je plakao satima, nikada ga nisam videla da tako plače, i to sve zato što se osećamo kao da nismo dovoljno dobro zaštitili Pamelu- ispričala je tada njena majka koja kaže da ništa o ovome nije znala sve do Pamelinog govora u Kanu. Nakon toga, glumica joj je poslala E-mail.

– Napisala je: “Mama, nemoj ovo da shvatiš lično, mnogo te volim i svu snagu i navike za rad smo dobilii od tebe. ” Jednostavno je želela da skine taj teret. Mora da joj je bilo veoma teško, pogotovu u tim godinama- rekla je tada glumičina uznemirena majka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.