PRE 64 GODINE GOLIŠAVIM IZDANJEM NAPRAVILA JE KOLAPS NA ULICI: Svi su gledali u njeno telo, a sada ima 94 godine!
Foto: Youtube

provokativno!

PRE 64 GODINE GOLIŠAVIM IZDANJEM NAPRAVILA JE KOLAPS NA ULICI: Svi su gledali u njeno telo, a sada ima 94 godine!

Ona je bila Kim Kardašijan pre Kim Kardašijan.

Objavljeno:

Viki Dogan možda nije ostavila pečat u pop kulturi kao Merilin Monro i ostale ikone pedesetih godina prošlog veka, ali bivša glumica i model koja je 1. januara napunila 92 godine, davne 1957. na Zlatnom Globusu izazvala je nesvakidašnju pažnju haljinom sa otvorenim leđima.

Viki Dogan je bila poznata u glumačkom svetu i svetu modelinga pre nego što je postala senzacija na ceremoniji filmskih i televizijskih nagrada.

Jedna od retkih fotografija iz tog perioda zabeležena je na ulicama Los Anđelesa pre ceremonije na kojima Viki šeta ulicom u crnoj haljini bez leđa. Ljudi su se na ulici okretali, dobacivali i kako piše magazin "Life", fotografija je preteča popularnog mima "devojka koja otima tvog dečka".

Zbog čuvene scene Viki Dogan je dobila nadimak "leđa".

Na žalost za Viki, u pop kulturi pedesetih, ali i u savremenoj nije ostala upamćena kao važno šou-biz lice. Posle Zlatnog globusa nije imala većih uloga, niti važnijih filmova u karijeri.

"Ta fotka ne oslikava zaista mene. To nisa bila ja. Igrala ulogu. Nisam ni znala da pokazivanje golih leđa je provokativno. Nikad mi to nije palo na pamet", izjavila je povodom fotografije Viki Dogan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.