MACA DISKRECIJA ŽELI BAKI PRASETU DA PRUŽI NEZABORAVNU EDUKACIJU: Iskoristiće ga do zadnjeg atoma snage!
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

ponuda!

MACA DISKRECIJA ŽELI BAKI PRASETU DA PRUŽI NEZABORAVNU EDUKACIJU: Iskoristiće ga do zadnjeg atoma snage!

Zove ga na obuku.

Objavljeno:

I dok popularnom i intrigantnom jutjuberu Baka Prasetu nepristojne ponude stižu u inboks i ispod fotografija objavljenih na društvenim mrežama, sada je stigla i jedna putem javno objavljenog video klipa.

Maca Diskrecija
foto: Aleksandra Čolić

Naime, Maca Diskrecija, nekadašnja zvezda rijaliti šou-programa "Parovi" i "Zadruga", snimila je video zapis u kom komentariše izgled muškaraca sa domaće javne scene.

Kada je ugledala fotografiju Bogdana Ilića, kako glasi jutjuberovo ime, ona nije mogla da sakrije oduševljenje njegovim izvajanim telom.

Baka Prase
foto: ATA

- Baka Prase... Mislim da je jako dobar dečko, mlad je. Mislim da bih ga ja iskoristila, zato želim prvo da ga edukujem i obučim kako bi on znao mene da iskoristi. Iskoristi do kraja - poručila je starleta na TikToku.

Njeni pratioci na ovoj društvenoj mreži su bili frapirani, pa su joj poručili da "sve gleda u intimnom smislu", da joj "malo kulture ne bi bilo na odmet", kao i da o tome "ne bi trebalo javno da priča".

Sa druge strane, bilo je i onih koje je Maca zabavila, te su emotikonima koji podražavaju umiranje od smeha reagovali na ovaj klip.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.