ŠOK I NEVERICA! NETFLIKSOVA ZVEZDA NAPUŠTA SERIJU ZBOG SVAĐE SA PRODUCENTIMA: Fanovi OČAJNI!
Rege Džin Pejdž, Foto: Profimedia

velika promena!

ŠOK I NEVERICA! NETFLIKSOVA ZVEZDA NAPUŠTA SERIJU ZBOG SVAĐE SA PRODUCENTIMA: Fanovi OČAJNI!

Netfliksova zvezda napušta seriju zbog svađe s producentima

Objavljeno:

Vrlo brzo nakon objavljivanja, serija Bridžerton zaludela je ceo svet. Glumac Rege Džin Pejdž istakao se svojom ulogom Vojvode od Hastingsa, zbog čega nam je gotovo nemoguće da zamislimo budućnost ove serije bez njega.

Naime, prošle nedelje je potvrđeno da Rege Džin Pejdž napušta seriju. Glumac je sam objasnio da kada mu je projekat predstavljen, pričalo se da će njegova uloga trajati samo jednu sezonu.

Rege Džin Pejdž
foto: Profimedia

„Mislio sam da je to zanimljivo, jer je to onda kao kratka serija. Na meni je da dođem, doprinesem koliko mogu, a ostalo je na ostatku ekipe“, izjavio je glumac prošle nedelje.

Međutim, izvori za medije tvrde drugačije, objašnjavajući da glumac napušta seriju jer mu se ne sviđa to što više neće biti u centru pažnje u novim epizodama.

„Rege se ne vraća u Bridgerton zbog kreativnih razlika sa izvršnim producentom Šondom Rajms i njenim timom. Nije bio zadovoljan onim što je planirano za njegovog lika u 2. sezoni. On bi tu bio jedan od likova, ali ne i glavna zvezda. Osim toga, on je preplavljen ponudama za druge zanimljive, izazovne i glavne uloge“, izjavio je izvor.

Rege Džin Pejdž
foto: Profimedia

Iako je nama serija nezamisljiva bez ovog šarmera, izgleda da Netfliks veruje u budućnost Bridgertona, jer su potvrđene i treća i četvrta sezona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.