DOŠAO JE NJEGOV KRAJ! U TOKU JE SNIMANJE ČAK 3 FILMA O PROPASTI DŽONIJA DEPA: Smrt holivudske karijere!
Džoni Dep, Foto: Profimedia

posrnuće!

DOŠAO JE NJEGOV KRAJ! U TOKU JE SNIMANJE ČAK 3 FILMA O PROPASTI DŽONIJA DEPA: Smrt holivudske karijere!

Snimaju se tri filma o sunovratu Depove glumačke karijere

Objavljeno:

"Smrt holivudske karijere" slavnog Džonija Depa biće ovekovečena u čak tri dokumentarca koja se snimaju, a čiji je akcenat njegov glumački "kraj".

Kako mnogi naslućuju, njegova karijera raspala se nakon što je izgubio tužbu za klevetu protiv bivše Amber Herd i britanskog tabloida koji su ga optužili za nasilje nad ženama.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Dokumentarci se snimaju u Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji, a jedan priprema i ITV (britanski besplatni TV kanal).

„Gledanje dokumentaraca će biti posebno mukotrpno Depu koji bi najradije da se cela ova priča završi i zaboravi“, rekao je izvor za strane medije.

„Ali priča o tome kako je multimilioneru koji je bio zlatni dečko Holivuda postao glavni akter svoje vlastite propasti previše je senzacionalna tema da se ne istraži“, dodao je.

Džoni Dep
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Produkcijska kuća Optomen još od prošlog leta priprema dokumentarac pod radnim nazivom „Dep vs Herd“, piše britanski Sun.

Podsetimo, nakon što je u novembru prošle godine izgubio sudski spor s bivšom, produkcija „Warner Bros“ je otpustila Depa iz „Fantastičnih zveri“, a Dizni iz „Pirata s Kariba“. Prošlog meseca odbijeno mu je odobrenje za žalbu na presudu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.