MEGAN I HARI UPLAŠENI ZA SVOJU BEZBEDNOST I ŽIVOTE: Policija devet puta intervenisala na imanju, NEMAJU VIŠE MIRA!
Foto: Profimedia

šok!

MEGAN I HARI UPLAŠENI ZA SVOJU BEZBEDNOST I ŽIVOTE: Policija devet puta intervenisala na imanju, NEMAJU VIŠE MIRA!

Policija čak devet puta morala da interveniše na njihovom imanju.

Objavljeno:

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl su u poslednjih nekoliko meseci bili primorani da čak devet puta kontaktiraju čuvare dnevnog reda, prema zvaničnim podacima.

Megan Markl
foto: Profimedia

Prema podacima koje je Udruženje za štampu dobilo prema zakonima o slobodi informacija, vlasti su odgovorile na pozive, a prijave su se ticale telefonskih zahteva, aktiviranja alarma u kući u Montecitu čija se vrednost procenjuje na 14.000.000 dolara.

Na ovo imanje bračni par se uselio prošle godine sa njihovim jednogodišnjim sinom Arčijem, a vojvotkinja od Saseksa tu planira da rodi i drugo dete. Megan i Hari su ranije privremeno živeli u Los Anđelesu, nakon što su napustili Kanadu na početku pandemije.

Megan Markl
foto: Profimedia

Princ Hari je u intervjuu sa Oprom Vinfri priznao sa kakvim sigurnosnim problemima su se suočavali on i njegova porodica ranijih godina i tom prilikom spomenuo.

U julu prošle godine, policija je morala četiri puta da interveniše, a svaki od poziva je bio u ranim jutarnjim satima, jedan je naveden kao telefonski zahtevi, dok su ostala tri bila aktiviranje alarma.

Podsetimo, u martu je neželjeni posetilac u decembru dva puta prekršio dom Santa Barbare u kojem živi ovaj poznati bračni par. Nikolas Broks je tada navodno uhvaćen na neovlašćenom posedu porodice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.