JAVNOST ZABRINUTA ZBOG ZDRAVSTVENOG STANJA ŽAKA HOUDEKA: U neizbežno teškoj situaciji, NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI!
Foto: Printscreen Youtube

oglasio se!

JAVNOST ZABRINUTA ZBOG ZDRAVSTVENOG STANJA ŽAKA HOUDEKA: U neizbežno teškoj situaciji, NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI!

Jako tešku momenti u njegovom životu.

Objavljeno: 10:08h

Uvek nasmejan, ali sada potpuno iskren, pevač Žak Houdek požalio se fanovima na Fejsbuku da nije najboljeg raspoloženja. - Znate me, ja sam zaista nepopravljivi optimista, večiti pozitivac, ali ipak... Ipak je svega lošeg puno previše. S jedne strane padam, s druge pucam. Vi? - upitao ih je u objavi koju je uskoro komentarisalo mnoštvo fanova uz reči ohrabrenja, a javila mu se i Ivana Kindl.

Žak Houdek
foto: Facebook

„Ne pitajte ... i svet ide dođavola ... To je najgore“, obeshrabreno je napisala pevačica, koju su takođe mnogi podržali toplim rečima. Više puta se prisećala problema sa mentalnim zdravljem koji su je iscrpeli, a posebno kako se depresija uvukla u njen život i ponekad je čini potpuno bespomoćnom.

Pevač je razgovarao sa InMagazinom prošle godine nakon objavljivanja pesme „Čudo je moguće“ o tome kako je svestan da je rizična grupa kada je u pitanju koronavirus.

- Zaista osećam ogromnu empatiju prema ljudima koji su izgubili članove porodice, prijatelje kao i one koji se muče. I sam pripadam rizičnoj grupi zbog gojaznosti, vrlo sam svestan opasnosti i veoma sam oprezan - rekao je Houdek, koji je ranije iznenadio obožavatelje slikom svog psa samojeda koji mu je pravio društvo na porodičnom putovanju .

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.