UČIO IH JE PRAVIM VREDNOSTIMA! EDI MARFI BRUTALNO ISKREN: "Ponosan sam na svoju decu jer nisu HOLIVUDSKI KRETENI!"
Edi Marfi, Foto: Profimedia

otac za primer!

UČIO IH JE PRAVIM VREDNOSTIMA! EDI MARFI BRUTALNO ISKREN: "Ponosan sam na svoju decu jer nisu HOLIVUDSKI KRETENI!"

Glumac je ponosan što su mu deca izrasla u normalne ljude!

Objavljeno:

Glumac Edi Marfi ima desetoro dece koje je dobio sa pet različitih žena, a nedavno je istakao da je ponosan na svoje naslednike koji su izrasli u normalne ljude.

Marfi je u intervjuu rekao da je “ponosan na svoju decu jer nisu holivudski kreteni”, a dodao je i da je ponosan jer su njegova deca “pametne, dobre i normalne osobe”.

Edi Marfi
foto: Profimedia

Marfi sa australijskom glumicom Pejdž Bučer, ima ćerku Izi i sina Maksa. Njegov najstariji sin Erik ima 31 godinu, a iz veze s Tamarom Marfi ima sina Kristijana.

Edi ima petoro dece sa Nikol Marfi, ćerke Briju, Majls, Šejn, Zolu i Belu, a ima i ćerku Ejndžel sa nekadašnjom članicom benda Spice Girls Mel B.

Podsetimo, Marfi živi sa porodicom u ogromnoj vili koja je izgrađena po meri, a uživa i u drugim nekretninama koje poseduje, uključujući i privatno ostrvo na Bahamima koje vredi 15 miliona dolara.

Edi Marfi
foto: Profimedia

Edijeva vila u kojoj živi je izgrađena 2003. godine i ima 10 spavaćih soba, 17 kupatila, ogromnu biblioteku i prostire se na 1.727 m2. U dvorištu se nalazi teren za tenis, ogroman bazen, sauna, zatvorena garaža za 4 automobila i mesto za roštiljanje.

Vilu okružuje 3,7 hektara zemlje, a na tom mestu je dobio svoje najmlađe troje od desetoro dece. Kada se u obzir uzme ta činjenica, onda i ne čudi što im je potrebno čak 17 kupatila.

(Espreso / Mirror / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.