ISPLIVALA FOTKA IZ MLADOSTI! RINGIŠPIL JE PREDODREDIO NJENU SUDBINU I KARIJERU: Bojana Stamenov PRE I POSLE slave!
Bojana Stamenov, Foto: Damir Dervišagić

nekad i sad!

ISPLIVALA FOTKA IZ MLADOSTI! RINGIŠPIL JE PREDODREDIO NJENU SUDBINU I KARIJERU: Bojana Stamenov PRE I POSLE slave!

Na sebe je skrenula pažnju raskošnim glasom

Objavljeno:

Pevačica Bojana Stamenov na sebe je skrenula pažnju raskošnim vokalom i neverovatnim talentom, a jednom prilikom ispričala je i koji događaj je predodredio njenu sudbinu.

“Tata upali ringišpil, sve kaže, a ja iza tate sa mikrofonom upalim i pojačam neku muzikicu koja je bila aktuelna. Onda uzmem mikrofon i pevam uz pesmu koja je tog momenta išla. Onda je tata u jednom momentu primetio da se oko ringišpila okuplja neki silni narod. Onda je video mene koja sam pojačala mikrofon i pevam li, pevam. Đuskala sam i igrala, a ljudi su me gledali. Meni je već tada prijala sva ta pažnja”, ispričala je Bojana svojrevremeno.

Ona je na svom profilu na Instagramu podelila fotografije iz detinjstva na kojima se vidi da je i kao mala bila simpatična bucka.

“Kad smo bili mali, hteli smo da budemo veliki”, napisala je ona ispod fotografije na kojoj svira gitaru i ima punu kosu raznobojnih gumica.

Pevačica je objavila i fotografiju na kojoj pozira sa sestrom kada je imala samo pet godina i sve je oduševila svojim simpatičnim, rumenim, obrazima.

Podsećamo, Bojana Stamenov je predstavljala našu zemlju na Evroviziji u Beču 2015. godine.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.