IMAO JE BURAN RAZVOD PA SE ZALJUBIO: Ova žena je ukrala srce Slavka Beleslina,zajedno su prošli kroz ŽIVOTNE ZAMKE!
Foto: Printscreen

niste znali!

IMAO JE BURAN RAZVOD PA SE ZALJUBIO: Ova žena je ukrala srce Slavka Beleslina,zajedno su prošli kroz ŽIVOTNE ZAMKE!

"Već pet godina intenzivno radim na otkrivanju svrhe života"

Objavljeno:

Popularni voditelj RTS-a trenutno punom parom radi na muzičkoj emisiji “Studio”, a kako kaže, scena je postala njegov drugi dom. Iza sebe ima i teško iskustvo sa korona virusom, a najveći strah mu je bio da ne zarazi članove porodice.

Voditelj RTS-a Slavko Beleslin u poslednje vreme potpuno je posvećen snimanjima emisije, rame uz rame sa bubnjarom i voditeljem Bojanom Ivkovićem.

- “Studio” je potpuno novi multimedijalni muzički spektakl koji nivo produkcije diže u dosad neviđene visine na ovim prostorima. Naša publika nije dosad videla ovakve stvari na sceni i u samoj produkciji muzike. Radio sam malo na ovom projektu iza kulisa pod oznakom “strogo poverljivo”, ali sam se ipak iznenadio kada su me pozvali da stanem ispred kamera. Ipak, što meni nije svojstveno, nisam preterano razmišljao nego sam poslušao intuiciju i eto mene na sceni. Što se snimanja tiče, bio sam fasciniran naravno, jer se čak ni naši gosti koji su već navikli na najveće koncerte i scene nikada nisu našli u ovakvom prostoru. U međuvremenu je to postao moj drugi dom. Boki i ja smo se znali odranije, ali nikada nismo sarađivali. On ima vulkansku energiju, bio sam na njegovim koncertima i ne mogu da zamislim boljeg partnera na sceni. Radi se o veoma ozbiljnom muzičaru pa smo i žanrovski podelili naše teme i interesovanja u „Studiju“ - njega zanima ritam pre svega, a mene misterija nastanka muzike. Ostatak je dobra zabava, a sve anegdote i nepredviđene situacije, kojih ima u neograničenim količinama, možete videti na kraju emisije - produkcija nas je ogolila i to na dobar način. Tu možete jasno videti zašto kažem da sam pored partnera u poslu, na ovom projektu dobio i prijatelja - priča Slavko i otkriva kako podnosi ograničenja tokom pandemije:

Slavko Beleslin
foto: Damir Dervišagić

- Imao sam sreću na početku prvog vanrednog stanja da sam baš tad izašao iz ogromnog projekta, pa mi je čak prvo zatvaranje na trenutke i prijalo. Međutim, posle toga nije više bilo simpatično - ni poslovno, ni intimno. Naravno, kao i svi, i mi u porodici čuvali smo starije, mesecima se nismo dodirnuli i sad već to postaje nažalost nekako normalno... Zbog “Studija” sada stvarno nemam slobodnog vremena, pa su i svi moji projekti odloženi za jesen. Bila je ovo veoma stresna i uzbudljiva godina i svakako ću se na kraju sezone negde izgubiti, negde daleko.

Voditelj i njegova izabranica Milijana preležali su koronu, a on je imao obostranu upalu pluća.

- Sve sam odležao kod kuće i pridržavao se svih saveta lekara. Najveći strah koji sam imao odnosio se na druge - ne znam kako bih se ponašao da sam nekome preneo virus. Tih nekoliko dana dok smo čekali da vidimo da li će neko od najbližih dobiti simptome ličilo mi je na horor. Ipak, baš zbog mera opreza, nisam nikome preneo i koliko vidim nema ni nekih posledica, mada i dalje pratim sve važne medicinske parametre - priča Beleslin i dodaje da mu mnogo znači podrška partnerke, sa kojom je otpočeo vezu nakon burnog razvoda od bivše supruge Ive.

zabava, estrada, slavko belesin
foto: prinstcreen

- Zajedno smo prošli kroz izolaciju, koronu i mnoge druge životne zamke i proslave. Svakako nam je plan da nastavimo da koračamo zajedno... kud god put vodio - navodi on i dodaje da mu je pasija da otkrije svrhu života:

- Već pet godina intenzivno radim na otkrivanju svrhe života, to mi je postala pasija. Mislim da sam blizu odgovora. Javiću.

Ponosan sam na brata pisca

- Ponos! Znao sam celog života da postoji mnogo talenata zaključanih u njemu i puno mi je srce sad kad vidim kako se materijalizuju. Knjiga “Hodači po strunama” priča je o avanturi u kojoj se brišu granice između unutrašnjeg i spoljnog sveta. Na neki način mislim da se tako može opisati i život svakog od nas. Znam, iz prve ruke, da moj brat, pisac Vladimir Beleslin, radi na novoj knjizi i jedva čekam da je pročitam pre svih.

Na porodičnim okupljanjima pevam

Na jednoj od fotografija na društvenim mrežama Slavko drži gitaru, a na pitanje da li ume da svira i da li to praktikuje kada ima goste, otkriva:

- Ma ne, to sam izvodio neku od tri pesme koju znam da sviram. Na porodičnim okupljanjima - pevanje je moj deo posla!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.