Skoro ko majka 9 Jugovića: Anđelina u životu spavala samo sa... (FOTO)
Foto: AP

BOGATA KARIJERA

Skoro ko majka 9 Jugovića: Anđelina u životu spavala samo sa... (FOTO)

Četrdesetjednogodišnja glumica šokirala je svet kada je podnela zahtev za razvod od Breda Pita s kojim je u braku dve godine. To je samo jedno u nizu poglavlja njenog burnog ljubavnog života
Objavljeno: 08:48h

Do 20. godine glumica je probala svaku drogu koja je postojala, a najdraži joj je bio heroin. Prvi muž Džoni Li Miler ju je "spasio". Upoznali su se 1995. godine na snimanju filma "Hackers", a Andži je rekla kako joj je on bio drugi muškarac u životu s kojim je imala seksualne odnose.

Bred Pit progovorio: Veštica koja je lobirala za Srebrenicu kriva je za propast braka sa Anđelinom! Razišli su se nakon što je film objavljen, a Anđelina je započela vezu sa devojkom, manekenkom i glumicom Dženi Šimicu sa kojom se upoznala na setu 1996. godine.

foto: Reuters

- Verovatno bih se venčala s njom da nisam bila u braku. Zaljubila sam se u nju čim sam je ugledala - kazala je tada Džolie.

Ali ponovo se pomirila sa Milerom i venčali su se u "crnom izdanju". Ipak, nastavila je intimno druženje sa Dženi. - Anđelina i ja smo imale predivnu vezu koja je trajala godinama. Bila sam s njom dok se viđala s drugim ljudima. Bila je otvorena osoba i predivna - kazala je Dženi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.