Skoro ko majka 9 Jugovića: Anđelina u životu spavala samo sa... (FOTO)
Foto: AP

BOGATA KARIJERA

Skoro ko majka 9 Jugovića: Anđelina u životu spavala samo sa... (FOTO)

Četrdesetjednogodišnja glumica šokirala je svet kada je podnela zahtev za razvod od Breda Pita s kojim je u braku dve godine. To je samo jedno u nizu poglavlja njenog burnog ljubavnog života
Objavljeno: 08:48h

Četrdesetjednogodišnja glumica šokirala je svet kada je podnela zahtev za razvod od Breda Pita s kojim je u braku dve godine. Retko ko se od slavnih ličnosti može pohvaliti bogatim i raznovrsnim ljubavnim životom kao što to može Anđelina Džoli.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pojavljujući se sa svojim partnerima na crvenom tepihu izazivala je burne reakcije, a mnogi su njene veze okarakterizirali kao bizarne.

Mafia Bred: Napokon isplivao pravi razlog: Tukao decu, droga, ruske ku*ve, ali ovo je kap koja je prelila čašu! Četrdesetjednogodišnja glumica šokirala je svet kada je podnela zahtev za razvod od Breda Pita s kojim je u braku dve godine. To je samo jedno u nizu poglavlja njenog burnog ljubavnog života. - Sećam se da su me zvali Kissy Girl. Bila sam vrlo seksualna još u vrtiću. Kreirala sam igru u kojoj sam ljubila dečake, skidali smo odeću i često smo bili u problemima - kazala je Anđelina još 2007. godine za OK! magazin.

Ceo Holivud priča o ovome: Evo kako je Dženifer Aniston reagovala na vest o razvodu Breda i Anđeline! Nevinost je izgubila kada je imala 14 godina i to u sobi pored mamine. Istakla je kako je imala njen blagoslov jer nije želela da to uradi na ulici. Potom je usledila mračna strana adolescencije.

foto: Reuters

- Imala sam seksualne odnose sa svojim momkom, ali seks i emocije nisu bili dovoljni. Nisam više bila mala devojčica. U jednom trenutku sam htela osetiti veću bliskost sa svojim momkom i porezala sam ga nožem. Porezao je i on mene. Tada mi je srce 'naraslo'. Od tada kad god sam se osetila 'zarobljeno' rezala sam se. Imam mnogo ožiljaka. Bile su to godine kada sam se osećala avanturistički i nakon nekoliko piva svašta se dešavalo - rekla je.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.