ŽENA SA LEŠOM BEBE U NARUČJU: Svet zabrinut zbog MENTALNOG STANJA Britni Spirs, obuzeli je DEMONI I ĐAVO! (FOTO)
Foto: Profimedia

horor!

ŽENA SA LEŠOM BEBE U NARUČJU: Svet zabrinut zbog MENTALNOG STANJA Britni Spirs, obuzeli je DEMONI I ĐAVO! (FOTO)

Mnoge zgrozila pevačicina objava!

Objavljeno:

Pevačica Britni Spirs (39) je na Instagramu podelila fotografiju žene, kao iz viktorijanskog doba. I to ne bi bilo ništa posebno da žena nije okrenuta leđima i da u rukama nema bebu od koje se vidi samo glava - tačnije gola lobanja.

- Đavo je u detaljima (nasmejani đavolski emotikon)... Ne bi želela da me ova beba udari još jednom (tri nasmešena emotikona)!!!! - napisala je Britni uz objavljenu fotografiju.

Možda je u pitanju neka šala koja se odnosi na njen hit iz 1998. godine 'Baby One More Time'.

Međutim, pratioci Britni to nisu tako razumeli, ali u komentarima su započeli diskusiju o njenom mentalnom stanju i koja bi značenja mogla biti iza ove fotografije.

- Ovo mora da znači nešto! - napisao je jedan pratilac.

Na crno-beloj fotografiji je prikazana žena u viktorijanskoj haljini koja ‘drži dete’ u naručju, od čega je vidljiva samo lobanja, što je mnoge nateralo da se zapitaju da li je Britni mentalno dobro.

- U redu, ekipa, što je skrivena poruka !!? !!? - napisao je drugi pratilac.

Deo ljudi se zapitao je li u pitanju nagoveštaj nečega ili je li Britni toliko usamljena da na ovaj način traži pažnju. Konačno, jedan pratilac je sumirao većinu komentara napisavši objavu: 'Ovo je uznemirujuće. Svi se nadamo da si dobro!!'

Samo par sati nakon fotografije s dečjom lubanjom Britni je objavila video na kojem i ne izgleda baš najbolje, a u opisu je napisala 'da je ekstremno zločasti vampir, ali da je u tome i poenta".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.