ISPOVEST JELENE JEVREMOVIĆ O MRTVOM OCU SVIMA TERA SUZE NA OČI: "U ponoć sam pričala sa tatom..."
Foto: Dragan Kadić

šok

ISPOVEST JELENE JEVREMOVIĆ O MRTVOM OCU SVIMA TERA SUZE NA OČI: "U ponoć sam pričala sa tatom..."

- Imam tu dnevnu dozu tate otkad nas je napustio fizički. Nije kao da sam planirala, ali na njegov rođendan je krenula jedna po jedna njegova pesma, a za tim i jedna po jedna suza, jedna po jedna čašica - dodala je Jelena

Objavljeno:

Prošle su četiri godine od smrti Mikija Jevremovića, a njegova ćerka Jelena brižno čuva sve uspomene koje ima na njega.

- Mi smo uvek spajali proslave njegovog i mog rođendana tako što smo na scenu iznosili dve torte, za njega, koji bi ispraćao svoj rođendan, i za mene, onu sa duplo manje svećica, koja bi dočekivala rođendan - ispričala je pevačica u Glamuru.

- Pre neko veče, kada bi, da je ostao među nama, bio njegov 80. rođendan, izašla sam ispred zgrade, gledala u mesec i razgovarala sa njim. Znam da ću nekome zvučati čudno, ali ja mislim da bližnji i voljeni nikad ne odlaze od nas.

- Imam tu dnevnu dozu tate otkad nas je napustio fizički. Nije kao da sam planirala, ali na njegov rođendan je krenula jedna po jedna njegova pesma, a za tim i jedna po jedna suza, jedna po jedna čašica - dodala je Jelena.

Miki Jevremović
foto: Printscreen

- On me je učio da se suzama čisatim iznutra. On je bio pametan, načitan, obrazovan, širokogrud, moj najbolji prijatelj. Provodili smo mnogo vremena zajedno, a posebno tokom poslednjih godina, kada smo imali zajedničke turneje, pa tako pamtim neka naša jutra uz gitaru - prisetila se sa setom u glasu Jevremovićeva.

- Uvek nosim žute ruže na njegov grob zbog jedne pesme koju je otpevao. Ranije su me osuđivali zbog prezimena, zbog toga sam bila pod lupom i onda nisam ni volela da se zna čija sam, ali kako godine odmiču sve sam ponosnija na to što mi je on tata i o tome pričam sa sve većom zahvalnošću - zaključila je pevačica.

(Espreso )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.