RAZOTKRIVENE MRAČNE TRAUME LEJDI GAGE KOJE NIKO NIJE ZNAO: Bila je KONOBARICA, mislilu su da je ROĐENA KAO MUŠKO!
Foto: Profimedia

šok!

RAZOTKRIVENE MRAČNE TRAUME LEJDI GAGE KOJE NIKO NIJE ZNAO: Bila je KONOBARICA, mislilu su da je ROĐENA KAO MUŠKO!

Isplivali čudni detalji!

Objavljeno:

Američka pevačica Lejdi Gaga (35), čije je pravo ime Stefani Džoan Anđelina Đermanota, se rodila 28. marta 1986. godine u Njujorku, a juče je napunila 35 godina.

Lejdi Gaga
foto: Profimedia

Naime, pevačica je veoma mlada počela da se bavi muzikom, a s četiri godine je počela da svira klavir jer je njena majka insistirala da postane kulturna mlada dama. S jedanaest godina krenula je da pohađa privatnu katoličku školu "Convent Of A Sacred Heart".

Prve godine je tri dana provela u samostanu, gde je odevanje bilo strogo propisano. Upravo to iskustvo ju je kasnije podstaklo, kako i sama kaže, da eksperimentiše s modom.

Već tada je bila jako poznata kao glumica, često se i previše uživela u svoje uloge. Sa sedamnaest godina uspela je da upadne u prestižnu školu umetnosti "Tisch". Tamo je unapredila svoje stvaralačke sposobnosti pišući eseje o umetnosti, religiji i društvenim problemima. No, brzo je shvatila kako to nije za nju, pa je nakon samo jedne godine odustala od studiranja na jednom od najpoznatijih univerziteta u Njujorku.

Nedugo nakon toga, napustila je svoj porodični dom na Menhetnu i preselila se u zabačeni stan u Bruklinu. Tamo je, kako je sama rekla, upala u loše društvo i eksperimentisala s drogama. Radila je i kao konobarica kako bi finansirala svoje nastupe.

Lejdi Gaga
foto: Profimedia

Sama je 2009. godine podstakla priče o tome da je hermafrodit i da ima muški polni organ, a na konkretna pitanja o tome nije htela da odgovara. Glasine o tome da ima penis eskalirale su nakon što je na koncertu silazila s motora, a ispod haljinice se mogla primetiti sumnjiva izbočina. Lejdi Gaga kaže da je to bila slučajnost. Uz to Lejdi Gagu aktivno podržava LGBT zajednicu i za sebe govori da je biseksualka.

Njen bivši menadžer Dejvid Simnej je objavio 2010. godine biografiju "Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga" u kojoj otkriva koliko je visoku cenu platila za slavu.

- Lejdi Gaga se panično boji samoće, tako da svaki put, čak i kad se tušira, neko od njenih saradnika mora da bude s njom pod tušem. Naravno, ukoliko nema partnera - otkrio je Dejvid.

Jedna od saradnica ispričala je kako ju je pevačica svako veče preklinjala da spava s njom, samo da može nekoga da zagrli. No, pod tušem i u krevetu nikada nije bilo ničeg seksualnog.

Lejdi Gaga
foto: Profimedia

Iako za sebe kaže da nije bila na plastičnim operacijama i da se ponosi svojim italijanskim nosom, brojne slike iz mladosti, a i razni ugledni hirurzi govore suprotno.

- S obzirom na to da joj nedostaju ekspresije lica, pretpostavljam da je stavljala botoks. Očita je razlika i u njenom nosu, pa se sigurno podvrgla rinoplastici - rekao je jedan britanski hirurg.

Okušala se i u glumačkim vodama, 2018. godine glumila je u filmu "Zvezda je rođena" sa Bredli Kuperom. Kuper je bio veliki fan Lejdi Gage i smatrao je da je idealna za ulogu pevačice koja kreće s dna i na kraju zaseni suprugovu muzičku karijeru.

Trenutno snima film "House of Gucci" sa Adamom Drajverom (37) i Al Paćinom (80) u Italiji, a mnogi predviđaju da će za ulogu Patricije Ređijani dobiti Oskara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.