ĆELAVA MILJANA PLAŠI CEO BALKAN ALI ONA NIJE PRVA TO URADILA: Pre 2 godine desio se SKANDAL, ubrzo je bila IZBAČENA
Foto: printscreen

ŠOK

ĆELAVA MILJANA PLAŠI CEO BALKAN ALI ONA NIJE PRVA TO URADILA: Pre 2 godine desio se SKANDAL, ubrzo je bila IZBAČENA

Kao razlog zbog čega se ošišala, Miljana je navela da je u lošem psihičkom stanju i da joj je teško jer njen otac Siniša ide na operaciju

Objavljeno:

Miljana Kulić noćas je šokirala sve kada je pozvala Erminu Pašović da dođe u njen apartman i ošiša je na ćelavo, a ubrzo nakon toga priznala je da se pokajala.

Kao razlog zbog čega se ošišala, Miljana je navela da je u lošem psihičkom stanju i da joj je teško jer njen otac Siniša ide na operaciju.

- Tata mi ide na operaciju i sada sam to uradila jer mi je teško, ošišala sam se. Ja sada ličim na muško - govorila je Kulićeva.

Ova situacija mnoge je podsetila na "Zadrugu 2" kada je isto tako Zerina Hećo pred kamerama obrijala glavu.

Zerina Hećo
foto: Printscreen Youtube

Tada se mnogo polemisalo o njenom potezu, te su se gledaoci pitali da li na taj način pokušala da skrene pažnju na sebe ili je imala osećaj da nema izlaza iz problema, i da je opcija da ošiša kosu.

Naime, Zerina je tada, nakon što je primetila da joj se zdravstveno stanje pogoršava i da joj naglo opada kosa, odlučila da obrije glavu. Kako se osećala loše, želela je da izađe sa imanja, a za to nije videla drugi način sem da na ovaj način skrene pažnju na sebe. Nakon što se ošišala, Zerina je nominovana za izbacivanje, a njeni fanovi nisu tada glasali kako bi ona napokon izašla jer je psihički bila loše.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.