IMA SE, MOŽE SE: Dok svi grcaju BEZ PARA, poznata glumica dala MILIONE na luksuz i sjaj! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

BOGATO

IMA SE, MOŽE SE: Dok svi grcaju BEZ PARA, poznata glumica dala MILIONE na luksuz i sjaj! (FOTO)

Prvu nekretninu je kupila 2018. godine u prestižnom delu Malibua, za koju je iskeširala 8.5 miliona dolara

Objavljeno:

Glumica Sandra Bulok nosi titulu jedne od najlpaćenijih holivudskih zvezda svih vremena, a svoj novac ulaže u nekretnine. Producentkinja je za nepune tri godine potrožila 16.5 miliona dolara na tri nekretnine u Malibuu i na Beverli Hilsu u Kaliforniji, počev od leta 2018. godine, pišu strani mediji.

Prvu nekretninu je kupila 2018. godine u prestižnom delu Malibua, za koju je iskeširala 8.5 miliona dolara i u njoj ima stražara 24 časa dnevno i prva komšinica joj je koleginica Hale Beri. Na ovoj lokaciji poseduje četiri spavaće sobe, isto toliko kupatila, a ima i privatnu plažu, kao i pogled na prostrani okean.

Dve godine kasnije, glumica je kupila još jednu nekretninu u Malibuu za 5,3 miliona dolara takođe sa pogledom na okean i koja je samo nekoliko metara udaljena od prve nekretnine. Druga nekretnina se prostire na 120 m2 i ima dve spavaće sobe, dnevnu sobu i dva kupatila. Dobitnica oskara je navodno vikendicu uvrstila u iznajmljivanje ubrzo nakon kupovine.

Sandra Bulok
foto: Pofimedia

Slavna glumica je nedavno kupila bungalov u planinama iznad Beverli Hilsa za 2,7 miliona dolara. Sagrađen je 1946. godine i nedavno renoviran. Prostire se na 260 m2 ima tri spavaće sobe i tri kupatila. Dnevna soba je prostrana i ima visoke plafone, u kući se nalazi i biblioteka, a u dvorištu bazen sa vodopadom i terasa prekrivena suncobranom.

Sandra Bulok
foto: Pofimedia

Pored ovih impresivnih nekretnina, Bulokova je vlasnica i prostrane vile na Beverli Hillsu i dva apartmana u blizini Sunset Stripa, kao i nekoliko kuća koje su van Južne Kalifornije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.