ZORICA BRUNCLIK KOMENTARISALA ŽIRI ZVEZDA GRANDA: Tvrdi da kandidati bolje pevaju od NJIH, a onda tek OPLELA!
Foto: Printscreen

au

ZORICA BRUNCLIK KOMENTARISALA ŽIRI ZVEZDA GRANDA: Tvrdi da kandidati bolje pevaju od NJIH, a onda tek OPLELA!

Iskreno rečeno, ovde 95% učesnika peva bolje od - čast izuzecima - onih koji sede u žiriju, za sve ove godine

Objavljeno: 07:44h

Ovih dana je i domaćim medijima i te kako zastupljena tema odnos članova žirija muzičkih talent šou-programa i kandidata, a sada je o ovoj temi svoj sud dala i Zorica Brunclik.

Naime, pevačica je nedavno prihvatila poziv da bude deo žirija šoua Nikad nije kasno, i to, kako sama ističe, sa zadovoljstvom jer ne propušta nijednu emisiju.

- To je jedna od najgledanijih emisija kada je narodna muzika u pitanju jer je ovde narodna muzika u većem procentu zastupljena od drugih žanrova. Pratim da vidim šta ih interesuje, koji je to repertoar i vrlo sam ponosna što sam baš zastupljena u ovoj emisiji - ispričala je Zorica za Grand Online.

- Iskreno rečeno, ovde 95% učesnika peva bolje od - čast izuzecima - onih koji sede u žiriju, za sve ove godine. Ja sam zato ovde došla samo da se provedem, a nek ocenjuje neko drugi - dodala je Brunclikova.

Zorica Brunclik
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je kroz žiri spomenutog šou-programa dosad prošlo mnoštvo pevačkih zvezda, od Andreane Čekić, Goce Tržan, Biljane Krstić, preko Dragice Radosavljević Cakane i Enesa Begovića, pa sve do Aleksandre Prijović, nema sumnje da će se poneko naći i uvređen pevačicinim rečima.

Podsetimo, nedavno se pokrenulo i pitanje njenog povratka u žiri drugog muzičkog takmičenja - Zvezda Granda, u kom je ostavila veliki trag, a kada su je pripadnici sedme sile pitali o mogućnosti povratka u tabor Saše Popovića, Zorica je imala zagonetan odgovor.

- Sve su karte na stolu, sve zavisi ko ih meša. Da li bude dobitna varijanta ili ne bude - izjavila je početkom tekućeg meseca Brunclikova.

(Espreso / Grand online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.