POZNATOJ PEVAČICI OTKRILI SMRTONOSNU BOLEST, ONA SE OPROSTILA OD SVIH: Napisala nešto jako VAŽNO, da srce prepukne!
Foto: EPA

šok!

POZNATOJ PEVAČICI OTKRILI SMRTONOSNU BOLEST, ONA SE OPROSTILA OD SVIH: Napisala nešto jako VAŽNO, da srce prepukne!

Nije želela odmah da poseti lekara!

Objavljeno: 10:07h

Članica britanskog benda "Girls Aloud" Sara Garding, pre godinu dana podelila je sa svojim pratiocima da boluje od raka dojke. Ona je odlučila da napiše memoare i opiše sve teške trenutke, kroz koje prolazi zbog bolesti.

- Lekar mi je pre nekoliko meseci rekao da će mi predstojeći Božić verovatno biti poslednji. Ne želim uopšte da znam takvu prognozu, ne znam zašto bi to neko želeo - napisala je mlada pevačica koja se kasno javila lekaru. Sve je počelo, kada je na dojci napipala kvržicu, ali nije odmah otišla kod lekara, već je zbog pandemije korona virusa, odlagala odlazak. Nažalost, to je bila veoma pogrešna odluka, jer je kasno došla na pregled.

- Nemojte da vam pandemija bude izgovor kao što je bio meni. Nemojte odlagati odlazak u bolnicu. Za mene je sad kasno - upozorila je mlada pevačica kojoj su počeli da otkazuju organi:

- Počeli su da mi otkazuju pluća i bubrezi pa su me lekari stavili u indukovanu komu. Nisu verovali da ću se izvući, mojoj majci samo su rekli da se pripremi za najgore - napisala je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.