SVI TUGUJU ZBOG SVETSKI POZNATE PEVAČICE: Ozvaničila svoj KRAJ, nakon 60 godina NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO!
Foto: Profimedia

ŠOK!

SVI TUGUJU ZBOG SVETSKI POZNATE PEVAČICE: Ozvaničila svoj KRAJ, nakon 60 godina NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO!

Pevačica je donela važnu odluku, a o njenom povlačenju sa javne scene govori i dokumentarac koji je snimila

Objavljeno: 20:02h

Američka pevačica Tina Tarner je na javnoj sceni već više od šest decenija, a zahvaljujući uspehu i popularnosti koju je postigla u karijerivdodeljena joj je titula kraljice rokenrola”, a ona je u 81. godini života rešia da se povuče i oprosti od svojih fanova.

Tarnerova je rešila da se oduži svojoj vernoj publici koja je bila uz nju prethodnih 60 godina, te je za “HBO” snimila dokumentarni film u kojem priča svoju životnu priču. Ovaj dokumentarac je zapravo poslednje pevačicino obraćanje javnosti i opraštaj od fanova, a u filmu govori kako želi da stupi u treće i poslednje poglavlje svog života bez reflektora.

Tina Tarner
foto: Profimedia

Tina se dokumentarcu priseća svoje mladosti koja je ispunjena tugom i bolom, a potom na svoju pravu ljubav i globalnu slavu koju je stekla u svojim zrelim godinama. Film otkriva da pevačica pati od post traumatskog stresa, koji je posledica dugogodišnjeg porodičnog nasilja koje je trpela dok je bila u braku sa Ajkom Tarnerom.

– Trpela sam zlostavljanje, ne postoji drugačiji način da se ispriča ova priča. To je realnost. To je istina. To je ono što dobijaš, tako da moraš to da prihvatiš. Ovo nije lep život. Dobro nije nadvladalo loše – zaključila je Tina, koja je preživela moždani udar i borbu protiv raka.

Nakon braka sa zlostavljačem Ajkom, sreću je sredinom osamdesetih pronašla sa Ervinom Bahom, direktorom izdavačke kuće. U filmu su Tinini poklonici mogli čuti i njegovu zabrinjavajuću izjavu.

– Tina mi je rekla “Idemo u Ameriku, želim da se oprostim sa svojim fanovima. Da im kažem zbogom i zahvalim za sve i to će biti moj kraj. Moj poslednji oproštaj – priznaje pevačica u jednom od isečaka iz filma Bah.

Podsetimo, Tinin život već je ranije bio prikazan, prvo u njenoj autobiografiji iz 1986. “Ja, Tina”, a potom u 1993. biografskom filmu, u kojem ulogu Tine tumači Anđela Baset.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.