NAKON IZBACIVANJA VANJE IZ TAKMIČENJA, KARLEUŠINA DECA DOBIJAJU MONSTRUOZNE PRETNJE: Zastrašujući sadržaj poruka!
Foto: TV Prva Zvezde Granda printscreen

ŠOK!

NAKON IZBACIVANJA VANJE IZ TAKMIČENJA, KARLEUŠINA DECA DOBIJAJU MONSTRUOZNE PRETNJE: Zastrašujući sadržaj poruka!

Bura se ne stišava!

Objavljeno: 19:42h

Atina Tošić (12) i Nika Tošić (11), maloletne ćerke Jelene Karleuše (42), na društvenim mrežama navodno dobijaju jezive pretnje i uvrede nakon diskvalifikacije Vanje Knežević iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Zvezde Granda
foto: Youtube/Grand

Ispod ranije objavljenih fotografija Atine i Nike, ljudi sada masovno pišu užasne komentare i pretnje upućenje Jeleninoj maloletnoj deci, oslovljavajući ih pogrdnim imenima, kao i njihovu majku.

Zbog okrutnosti sadržaja koji je upućen devojčicama, koje nisu deo muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", nisu deo javne scene, niti imaju bilo kakve veze sa diskvalifikacijom pomenute takmičarke, pritom su i maloletne.

"Dabogda ti se, Jelena, na deci vratila svaka Vanjina suza", "Polako, imaš 12 godina, ku**a na majku", "Reci mami da je ku**a", "Imaš gada za majku, makar ti uči na njenim grešakama", "Liči na mamu pre operacija, a ona komentariše tuđu decu, umesto da se pozabavi svojom", neki su od skandaloznih komentara.

"Zašto ne komentarišeš ružnoću i debljinu svoje dece, kao što znaš o učesnicima takmičenja da razvezeš tu tvoju jezičinu? I onako su oba deteta grdna, da grdnija ne mogu biti, ova jedna debela kao bumbar, a druga kad se u ogledalo pogleda, puca staklo", "Žirafo, odvratna, ofarbaj se u crno, možeš da glumiš Olivu u cirkusu", takođe su neki od komentara ispod Atininih i Nikinih fotografija.

1 / 3 Foto: Instagram

Podsetimo, Vanja Knežević diskvalifikovana je iz "Zvezda Granda", odlukom produkcije, na Karleušin zahtev, nakon što je šerovala uvrede na Jelenin račun. Nakon Vanjinih objava na društvenim mrežama i izjava za medije, Karleuša je saopštila da će podneti krivičnu prijavu protiv Kneževićeve, jer se oseća ugroženo.

Javnost danima bruji o ovoj temi, iznosi različita mišljenja, komentariše, čak i vređa obe strane, kako Jelenu, tako i Vanju, a sada su i Karleušina maloletna deca žrtve sajber nasilja na društvenim mrežama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.