PRIZNALA! HOLIVUDSKA MANEKENKA OTKRILA DA JE GEJ: Imala SUICIDNE MISLI, dolazi iz staromodne porodice!
Kara Delevinj, Foto: Printscreen:instagram/karadelevinj

šok!

PRIZNALA! HOLIVUDSKA MANEKENKA OTKRILA DA JE GEJ: Imala SUICIDNE MISLI, dolazi iz staromodne porodice!

Borba za sopstveni identitet.

Objavljeno: 12:14h

Kara Delevinj progovorila je o svom odrastanju i tinejdžerskim danima.

28-ogodišnja manekenka gostovala je u podkast emisiji glumice Gvineth Paltrou.

"Odrastala sam u staromodnoj porodici, nisam poznavala nikoga ko je gej. Nisam znala ni da to postoji", rekla je. "Nisam bila svesna da sam zapravo homofobična. Pomisao na to da bih bila s partnerom istog pola gadila mi se."

Prisetila se i teških misli iz mladosti.

"Sećam se teške depresije i suicidalnih trenutaka života, jer me bilo sramota što sam gej. Ali to je sad deo mene koji volim i prihvatam", pojasnila je. Kara se danas identifikuje kao panseksualka, privlače je ljudi nezavisno od pola i seksualnoj opredeljenosti. Iako prihvata da je privlače i žene i muškarci, svoju seksualnost opisuje kao nešto što se stalno menja.

"Još uvek postoji deo mene koji bi hteo da sam hetero. Jako je to komplikovano", dodala je.

Poslednjih je godina Kara bila u vezi sa poznatim ženama kao što je glumica Mišel Rodrigez i pevačica St. Vinsent, a prošle godine je okončala vezu s glumicom Ešli Benson. Ipak, u prošlosti je bila i sa poznatim muškarcima, muzičarima Džejkom Bagom i Harijem Stajlesom.

"Uvek sam saosećala sa osobom koja je bila sa mnom. Jako je teško zadržati normalnost u takvoj vezi. Sad pokušavam da svoj život držim u što većoj privatnosti, jer javnost može da uništi puno stvari", kaže Kara i dodaje kako se s godinama prepustila svojoj androgenoj strani.

"Bila sam nesrećna jer nisam bila iskrena prema sebi, pogotovo kao manekenka. Ja sam androgena osoba i ne uklapam se u kalup. Volim da budem žena i sredim se, ali isto tako volim da budem i grublji muškarac", završila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.